Nuorkauppakamarin tyylikoulutus

Riihimäen Nuorkauppakamari järjestää yhteistyössä Riihimäen Yrittäjien ja Tyyliniekan kanssa tyylikoulutuksen 21. marraskuuta kello 18:30 alkaen Asema X:n tiloissa. Koulutuksessa keskitytään miesten klassiseen ja etiketinmukaiseen pukeutumiseen.

Koulutuksen jälkeen osaat valita itsellesi (tai puolisollesi) ajattoman tyylikkäät asukokonaisuudet ja tunnet pukeutumisen perusasiat. Koulutukseen osallistuville annetaan käytännölliset ohjeet kuinka pukeutua arvokkaisiin juhliin, kuinka valita työkäyttöön sopiva puku ja kuinka pukeutua vapaa-ajalla rennosti irtotakkiin ja -housuihin.

Otamme miehestä mittaa

Tilaisuudessa on paikalla myös Herrainpukimon pääsuunnittelija Jussi Häkkinen, joka ottaa halukkailta tarvittavat mitat mittapaidan tilaamista varten. Noin viisi minuuttia kestävä mittaus on itsessään opettavainen tapahtuma, sillä sen aikana osallistujat näkevät hyvin mitkä asiat vaikuttavat istuvuuteen ja liikkuvuuteen.

Kouluttajana toimiva Joose Luukkanen on yrittäjä, joka saa kiinnittää huomiota pukeutumiseensa jo työnkin puolesta. Vapaa-ajalla Joose kirjoittaa pukeutumisesta Tyyliniekkaan, mm. suosittu Smokki-artikkeli on hänen käsialaansa.

Ilmoittaudu nyt!

Koulutus on Riihimäen nuorkauppakamarin ja Riihimäen Yrittäjien jäsenille maksuton. Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Tervetuloa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat