Miksi klassinen tyyli?

Tämän blogin tarkoitus on vakuuttaa sinut klassisen miestenmuodin ylivertaisuudesta. Aloitamme neljällä syyllä shiftata pukeutumistyyliäsi klassisempaan suuntaan.

John F. Kennedy on tunnettu tyyli-ikoni.
John F. Kennedy on tunnettu tyyli-ikoni.

Ajattomuus

Kun opettelet pukeutumaan klassisesti, taidosta on sinulle iloa läpi elämän. Kerryttämäsi tyylitaju sekä vaatekaappisi sisältö ei menetä arvoaan vuosikymmenten vaihtuessa. Klassiset vaatekappaleet, kuten oxford-kankainen nappikauluspaita tai laadukkaat siipikärjyskengät eivät koskaan muutu tunkkaisiksi muistoiksi takavuosien trendeistä.

Universaalius

Klassisesti pukeutunut mies on tyylikäs kaikkialla. Katso tarkasti hyvin pukeutuneita miehiä suurkaupunkien kaduilla, uutiskuvissa ja elokuvissa. Huomaat, että tietyt vaatekappaleet, sopusointuiset väri- ja materiaaliyhdistelmät sekä oikea istuvuus ovat ajattoman tyylin piirteitä niin Lontoossa, Milanossa ja New Yorkissa kuin Tokiossakin.

Laatu

Toisin kuin monet muoti- ja designervaatteet, klassiset pukineet kestävät aikaa myös laatunsa puolesta. Perinteisin materiaalein ja valmistusmenetelmin tehdyt vaatteet voivat kestää jopa vuosikymmeniä, ja ajan patina yleensä vain kaunistaa niitä. Mikä parasta, ajattomia vaatteita voi hankkia erinomaisella hintalaatusuhteella, jos vain tietää mistä ostaa.

Siistimpi ulkoasu

Istuva, klassinen vaatetus saa sinut näyttämään paremmalta. Oli ruumiinrakenteesi mikä hyvänsä, klassiset vaatteet korostavat miehekkyyttäsi ja tuovat sinulle itsevarmuutta. Kun klassinen tyyli on sinulle arkipäivää, osaat pukeutua hyvällä maulla – tarvittaessa näyttävästikin – myös juhlatilanteessa.

Kirjoitus on lainattu Tyyliblogin kirjoittaja Thomaksen suostumuksella ja alkuperäisen blogikirjoituksen voit lukea täältä.

Artikkelin pääkuva: Robert Knudsen. White House Photographs. John F. Kennedy Presidential Library and Museum, Boston

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tyylikkäästi tien päälle – esittelyssä Montblanc Sartorial Medium -reppu

Mustasta nahkasta tehty Montblanc Sartorial Medium -reppu on tyylikäs ja ergonominen valinta liikkuvaan työhön.Olen etsinyt jonkin aikaa matkatyöhön sopivaa laukkua, jossa kulkeutuisi mukana peilitön...

Montblanc tuo toimivan tyylin matkustamiseen

Montblanc on monelle synonyymi laatukynille, jonka lisäksi valmistajan laukut ja reput edustavat alansa tyylikkäintä ja laadukkainta osaamista. Unohtaa ei sovi myöskään rannekelloja, joista löytyy...

Underbros pukee miehen ensimmäisen kerroksen

Underbros on täyttänyt suomalaisen miehen vaatekaapista puutteen, joka ei näy ulospäin, mutta joka tuntuu hyvältä. Kyse on tietenkin istuvista alusvaatteista.Olen kirjoittanut vuosien ajan siitä,...

Titaaninen unelmakello – BVLGARI Octo Finissimo

Lähes yhdeksän vuoden matkani tyylin ja rannekellojen parissa on saavuttanut eräänlaisen lakipisteen, sillä olen löytänyt merkin ja mallin, johon olen palannut säännöllisesti viimeisen puolen...

Tyyliniekan uusimmat