Miksi klassinen tyyli?

Tämän blogin tarkoitus on vakuuttaa sinut klassisen miestenmuodin ylivertaisuudesta. Aloitamme neljällä syyllä shiftata pukeutumistyyliäsi klassisempaan suuntaan.

John F. Kennedy on tunnettu tyyli-ikoni.
John F. Kennedy on tunnettu tyyli-ikoni.

Ajattomuus

Kun opettelet pukeutumaan klassisesti, taidosta on sinulle iloa läpi elämän. Kerryttämäsi tyylitaju sekä vaatekaappisi sisältö ei menetä arvoaan vuosikymmenten vaihtuessa. Klassiset vaatekappaleet, kuten oxford-kankainen nappikauluspaita tai laadukkaat siipikärjyskengät eivät koskaan muutu tunkkaisiksi muistoiksi takavuosien trendeistä.

Universaalius

Klassisesti pukeutunut mies on tyylikäs kaikkialla. Katso tarkasti hyvin pukeutuneita miehiä suurkaupunkien kaduilla, uutiskuvissa ja elokuvissa. Huomaat, että tietyt vaatekappaleet, sopusointuiset väri- ja materiaaliyhdistelmät sekä oikea istuvuus ovat ajattoman tyylin piirteitä niin Lontoossa, Milanossa ja New Yorkissa kuin Tokiossakin.

Laatu

Toisin kuin monet muoti- ja designervaatteet, klassiset pukineet kestävät aikaa myös laatunsa puolesta. Perinteisin materiaalein ja valmistusmenetelmin tehdyt vaatteet voivat kestää jopa vuosikymmeniä, ja ajan patina yleensä vain kaunistaa niitä. Mikä parasta, ajattomia vaatteita voi hankkia erinomaisella hintalaatusuhteella, jos vain tietää mistä ostaa.

Siistimpi ulkoasu

Istuva, klassinen vaatetus saa sinut näyttämään paremmalta. Oli ruumiinrakenteesi mikä hyvänsä, klassiset vaatteet korostavat miehekkyyttäsi ja tuovat sinulle itsevarmuutta. Kun klassinen tyyli on sinulle arkipäivää, osaat pukeutua hyvällä maulla – tarvittaessa näyttävästikin – myös juhlatilanteessa.

Kirjoitus on lainattu Tyyliblogin kirjoittaja Thomaksen suostumuksella ja alkuperäisen blogikirjoituksen voit lukea täältä.

Artikkelin pääkuva: Robert Knudsen. White House Photographs. John F. Kennedy Presidential Library and Museum, Boston

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Klassikkoja ja tuoreita suosikkeja – talvijalkineet moneen tyyliin ja makuun

Tämä talvi on ollut sään puolesta ailahtelevainen. Lumen sijaa taivaalta on tullut useammin vettä. Entistä kosteammat talvet asettavat myös...

Aika tyylikäs välitilinpäätös

Aika tyylikäs on maksuton tapahtumakonsepti, jonka olemme järjestäneet seitsemän kertaa yhteistyössä Iskun kanssa. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin keskiviikkoiltana 2. marraskuuta...

Näin pukeudut etiketin mukaisesti Linnan juhliin

Linnan juhlien etiketti on yksinkertainen ja selkeä. Miehillä pukuna on frakki, naisilla suuri iltapuku. Frakin voi korvata myös tummalla puvulla.

Utualla laukkujen lisäksi nyt valikoimissa myös vaatteita

Utuan tarina näki päivänvalon 2014, kun Utua-laukkumerkki saapui markkinoille ensimmäisellä mallistollaan. Tänä vuonna Utua laajensi valikoimaansa myös vaatteisiin. Utuan...

Kotimaiset neulemekot taistelevat tylsyyttä ja kylmyyttä vastaan tyylikkäästi

Esittelemme tässä artikkelissa meidän poiminnat Suomessa valmistetuista neulemekoista, jotka herättelevät valikoiman laajaan kirjoon niin malleissa kuin tyyleissä, persoonallisuutta unohtamatta.

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...