Miten BMW i8 taittuu jääradalla maailmanmestarin käsissä – Reverse otti selvää

Reverse -videoblogin Episode 2 on nyt purkissa ja julkaistu! Tällä kertaa Reversen miehet tutustuvat BMW Business Rallin maailmaan ja ottavat Marcus Grönholmista mittaa jääradalla.

BMW Business Ralli on BMW turvallisella tiellä -kampanjaan liittyvä tapahtuma, jossa kuljettajat pääsevät kokeilemaan ajotaitojaan haastavissa olosuhteissa ja ajamaan hieman leikkimielistä ralliakin. Tarjolla on myös ajokoulutusta ja tapahtuman yhtenä tähtäimenä onkin, että osallistujat osaisivat ajaa turvallisemmin tiellä. BMW turvallisella tiellä -kampanja on osa FIA:n maailmanlaajuista Action for Road Safety -kampanjaa.

Mukana menossa oli myös moninkertainen rallin maailmanmestari Marcus Grönholm, jota vastaan Reversen toimittajat painivat jääradalla. Katso miten kävi!

Reverse Episode 2 – BMW Business Rally 2017

Mikä Reverse?

Reverse on uusi vlogi ja verkkomedia, joka käynnisti koneensa tämän vuoden alusta. Reversessä testataan autoja ja muita koneita, sekä vieraillaan erinäisissä tapahtumissa ja extremelajien parissa. Luvassa on kaikenlaista testausta pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin ammattimaisella otteella.

Reversen juontajakaksikkoon kuuluu Mika Mäki, joka on ajanut urallaan kilpaa Formula 3:ssa ja toiminut testikuljettana myös F1:ssä, sekä Sami Stenman, joka vahvalla elämänkokemuksellaan ja urheilulajikirjollaan tuo persoonallisen ja ehkä pikantinkin lisän tähän hieman jopa erikoiseen keitokseen.

Lue lisää