Mercedes esitteli mahtavan matkailuauton – tavaratilasta löytyy SLK-avoauto

Monesti sanotaan, että jenkit tekevät kaiken isosti ja se taitaa pitää suurelta osin paikkansakin. Nyt kuitenkin asialla ovat saksalaiset ja kyseessä on Mercedes-Benz kuorma-auton pohjalle rakennettu, huikea matkailuauto.

Matkailuautovalmistajat kokoontuvat perinteisesti Düsseldorffiin esittelemään uusimpia mallejaan. Mercedes on mukana Anton ja Actros -kuorma-auto malleilla, jotka ovat saaneet selkäänsä pienen omakotitalon.

Antos kuormuriin perustuva Vario Alkoven 1200 -malli on huikea ilmestys. Se on kaksitoista metriä pitkä ja neljä metriä korkea supermatkailuauto. Auton olohuone on laajennettavissa kun on aika pysähtyä huilaamaan. Luonnollisesti automatiikka ja hydrauliikka hoitaa laajentamisen, eli mihinkään rahvaanomaisiin käsiveiveihin ei ole koskemista.

Alkoven 1200:ssa on ison olohuoneen lisäksi makuuhuone, kylpyhuone ja keittiö. Pinnoissa on käytetty kestäviä materiaaleja, kuten laattaa lattiassa (lämmitetty), kirsikkapuuta huonekaluissa, kiveä kylppärissä ja laadukasta nahkaa sohvissa.

Jotta koko perhe viihtyisi matkalla, Alkovenissa on kaksi 32-tuumaista telkkaria, höyryuuni, induktioliesi, keskuspölynimuri, pesukone ja kuivausrumpu. Turvallisuudesta huolehtii kameravalvonta ja sähköstä aurinkopaneelijärjestelmä akkuineen ja varageneraattoreineen. Tankkeihin mahtuu 500 litraa vettä, joten jano ja pesutarpeet hoituvat mukavasti useamman päivän ajan.

Sokerina pohjalla, auton takakontista löytyy Mercedes-Benz SLK, jonka voi ottaa käyttöön, kun on aika lähteä tutustumaan leirialueen ympäristöön!

Suosittelemme

mb-matkailuauto-3 mb-matkailuauto-2

Lue lisää