Suomen ainoa McLaren 570S kääntää päitä bulevardilla

Vahvan autourheilutaustan omaavan McLarenin superauto 570S on rantautunut nyt myös Suomeen ja se on todellinen katseenkääntäjä.

McLaren 570S on käsintehty superauto, jonka tekijä tunnetaan mm. LeMans ja Formula 1 -autoista. Vahvan autourheilutaustan omaava tehdas on laittanut huippuosaamisensa peliin ja tehnyt auton, joka on todellakin ajamista varten. Auto on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön, tarkoittaa se sitten kaupungissa lipumista tai radalla kurvailua.

mclaren-570s-1

570S:ssä on McLarenin aiemmista malleista, 650S ja 675LT, tuttu hiilikuituinen monokokkirunko. Malleja yhdistää myös sama moottori ja vaihdelaatikko. Moottorina on Ricardon valmistama 3,8 litrainen tuplaturbo V8, joka tuottaa 570 hevosvoimaa ja vääntää jopa 600Nm voimalla. Voiman siirrosta pyörille huolehtii seitsemänlovinen tuplakytkin laatikko. 570S on sisarmalleihin verrattuna hieman kevyempi ja kompaktimpi – auto painaa vain 1300 kiloa.

mclaren4

Auto on tällä hetkellä myynnissä Auto-Outlet autoliikkeen Luxury Collection -myymälässä Vantaalla ja se on tietojemme mukaan Suomen ainoa McLaren 570S superauto. Vaikka autolla on hintaa muhkeat 399 900 euroa, se ei suinkaan ole liikkeen kallein auto. Showroomin paraatipaikalta löytyy myös uuden karhea Lamborghini Huracan Spyder, jonka lapussa komeilee numerot 549 900.

Suosittelemme

McLaren erottuu positiivisesti massasta varsinkin, kun värinä on Papaya Orange -oranssi, joka toistuu myös melkoisen kookkaissa jarrusatuloissa. Kerrassaan häkellyttävän upea auto!

Kiitos Sami Aaltoselle upeista kuvista.

mclaren-570s-2

Lue lisää