Legendaarisen Carroll Shelbyn autokokoelma myydään huutokaupalla

Edesmenneen kilpa-ajajan ja autosuunnittelijan, Carroll Shelby, autokokoelma myydään 3. kesäkuuta Bonhamin huutokaupassa. Myynnissä on kaiken kaikkiaan 24 autoa, jotka myydään ilman pohjahintaa korkeimman tarjouksen tehneelle.

Myytäviin autoihin kuuluu muun muassa vm. 1969 Ford Mustang Shelby GT 500, vm. 1999 runkonumerolla 0001 varustettu Shelby 1 Series, vm. 2011 Shelby Cobra CSX 8027, vm. 1982 Dodge Charger -prototyyppi ja vm. 1935 Chrysler Airflow, joka on välillä ollut muun muassa Steve McQueenin omistuksessa.

– Olemme otettuja siitä, että meidät on valittu edustamaan lengendaarisen miehen legendaarisia autoja, kertoo Bonhamin Greewichin myyntijohtaja Eric Minoff. Carroll Shelby on synonyymi amerikkalaiselle kilvanajolle ja suorituskykyisille autoille, ja hänen panoksensa moottoriurheilun maailmalle on ollut korvaamatonta. On kunnia saada myydä hänen henkilökohtaisia autojaan, lisää Bonhamin autoasiantuntija Michael Caimano.

 

LähdeBonhams

Aihepiirin uusimmat

Tältä näyttää maailman kevein Toyota Land Cruiser 70

Kuvassa ei ole maailman vahvimmat miehet, vaan klassisen maastoauton uutuusmallin yksityiskohtainen ja täysikokoinen versio, joka on taitavasti valmistettu styroksista.

Toyota esitteli pienen sähkö-SUV:n konseptin – Volvo EX30:n kilpailija tulee myyntiin jo ensi vuonna

Toyota järjesti Brysselissä Euroopan markkinoille suunnatun tilaisuuden, jossa tuotiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen vanhan mantereen asiakkaiden makuhermoon iskevä pieni sähkö-SUV. Tällä hetkellä kyse on vielä tutkielmasta, mutta autoa voidaan odottaa myyntiin jo ensi vuonna.

Vihdoinkin uusi Lancia – täyssähköinen Ypsilon esitellään helmikuussa

Lancialla on hieno historia, mutta viime vuodet ovat olleet melkoista tuskien taivalta perinteikkäälle italialaismerkille. Lancia on myynyt ainoastaan Italiassa pahasti ikääntymään päässyttä Ypsilonia, mutta tilanteeseen on luvassa helpotusta jo pikapuoliin.

Uusi Daihatsu Taft haluaa haastaa jälleen Suzuki Jimnyn maastossa

Daihatsu Taft on jääny Suomessa toistaiseksi aika vieraaksi automalliksi, mutta kyseessä on alkujaan täälläkin paremmin tunnetun Suzuki Jimnyn kilpailija.

Tyyliniekan uusimmat