KH x S.U.F Helsinki – satavuotiaan Suomen kunniaksi

Suomalainen kellokulttuuri on saamassa uuden virstanpylvään, kun kellontekijä Stepan Sarpanevan sekä Kelloharrastajat-yhteisön yhteistyössä suunnittelema, KH x S.U.F Helsinki -nimeä kantava Myrsky-rannekello julkaistaan 50 kappaleen rajoitettuna eränä.

Myrskyllä on vahva tarina

Myrskyllä on Stepan Sarpanevan tuotannossa vahva historiallinen taustansa, joka ei rajoitu pelkästään suomalaisen hävittäjäkoneen syntytarinaan. Nimittäin Sarpanevan suvun alkuperäinen sukunimi on ollut Storm, joka tarkoittaa sekä ruotsiksi että englanniksi myrskyä.

» Kuuntele Stepan Sarpanevan haastattelu.

Myrskyn erikoismallin geenit pohjaavat yhteisössä käytyyn keskusteluun, jossa Vetehinen-sukeltajankellosta tuttu viistehiottu, eli ns. sunburst-taulu, Suomeen ja Kelloharrastajat-yhteisöön viittaava sininen väri, sekä Myrskyn omaleimainen dna herättivät yhteisön jäsenissä runsaasti kiinnostusta.

KH x S.U.F Helsinki Myrskyn saa päivyrillä tai ilman.
KH x S.U.F Helsinki Myrskyn saa päivyrillä tai ilman.

Myrskystä tehdään sekä päivyrillinen, että päivyritön versio. KH-logoa tai tunnuksia ei tule kellotauluun tai kellon etupuolelle, mutta viittaus yhteisöön löytyy kellon takaa. Kellon takapuolelle tulee suomalaisuutta, itsenäisen Suomen taidehistoriaa sekä erikoiskellomallien yleismaailmallista traditiota vaaliva huomionosoitus, jonka toteuttaminen on tullut mahdolliseksi tunnetun, kansainvälisen tahon kautta. Yllätys paljastetaan kokonaisuudessaan kellojen toimituksen yhteydessä Helsingin Kaapelitehtaalla.

Kelloon tulee myös koristeltu nuppi ja se toimitetaan kahdella rannekkeella.

Suosittelemme

Rajoitettu saatavuus

KH x S.U.F Myrskyä valmistetaan vain 50 kappaletta, joista yksi huutokaupataan hyväntekeväisyyteen. Kellon saama ennakkokiinnostus viittaa siihen, että se tullaan myymään loppuun.

KH x S.U.F Helsinki -kellon hinta on 2.850 euroa ja sen ennakkomyynti alkaa 23.8.2017 kello 9 Kelloharrastajien verkkosivuilla.

PÄIVITYS 23.8.2017 kello 21.40: Kello on saavuttanut suuren suosion ja ennakkovarauksia on tällä hetkellä noin 150.

“Ilmeisesti kelloa on odotettu hartaasti, sillä kovimpien harrastajien on täytynyt olla odottamassa sivun päivittämistä etukäteen päivitys-nappi pohjassa”, kertoo kellon puuhamies Joonas Kokko.

Lue lisää