Kevät toi Tampereelle aurinkoa ja autoja – tässä ovat parhaat palat Hot Rod & Rock Show’sta

Pari viikkoa sitten järjestetyn American Car Show’n aikaan saatiin vielä värjötellä lähes talvisäässä. Nyt kevät on vihdoin täällä, ja harrasteautojakin on alettu kaivaa taas naftaliinista. Myös allekirjoittanut sai avoautonsa tallista esiin pienten lumitöiden jälkeen, ja niinpä Tampereen Messu- ja Urheilukeskukselle päästiin kuin päästiinkin ajelemaan katto auki.

Jo parkkipaikalla huomasi, että ajokausi on todellakin alkanut. Jenkkejä ja muuta kalustoa riitti laidasta laitaan, ja sama meno jatkui sisällä halleissa. Näyttely oli tehty hyvin perinteisellä kaavalla, eli mitään suuria yllätyksiä ei ollut tarjolla. A-halliin sisäänpääsyä jouduttiin tosin odottelemaan erityisen pitkään, koska suurin ruuhka tuntui keskittyvän juuri siihen kohtaan.

Tämän jälkeen tunnelma väljeni, ja autoja pääsi kuvaamaankin jo paremmin. Isoin halli oli varattu tuttuun tapaan jenkeille, ja parista pienemmästä hallista löytyi tuning- ja eurokalustoa. Amerikanautojen ystäville riitti nähtävää, mutta muita laitteita oli paikalla yllättävän vähän aiempiin vuosiin verrattuna. Toisaalta näyttelyn nimikin viittaa jenkkiautoharrastukseen, joten siinä suhteessa lupaukset tuli kyllä lunastettua. Tässä parhaat palat Tampereen näyttelystä:

Aihepiirin uusimmat

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Romukuntoisten Teslojen virta Pohjois-Amerikasta Ukrainaan voi olla vaarassa loppua

Yhdysvalloista ja Kanadasta päätyy vakuutusyhtiöiden kautta vaurioituneita sähköautoja Ukrainaan, jossa mekaanikot korjaavat ja myyvät niitä korkeista polttoainekustannuksista kärsiville.

Tyyliniekan uusimmat