Kellokonttorin helmi: Oris Aquis Great Barrier Reef Limited Edition II

Kaupallinen yhteistyö: Kellokonttori

Kaapelitehtaalta käsin operoiva Kellokonttori on korkeatasoinen käytettyjen arvokellojen kauppa, jonka palvelutaso ja valikoima täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet. Kellokonttorin käytettyjen arvokellojen valikoimasta löytyy Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen paljon laadukkaita kellomerkkejä ja -malleja eri hintaluokista.

MYYTY: Oris Aquis Great Barrier Reef Limited Edition

Lähestyvän isänpäivän kunniaksi nostamme Kellokonttorin tarjonnasta framille aiemmin esittelemämme Oriksen Aquis-malliston Great Barrier Reef Limited Edition II -sukeltajankellon, jossa saa paljon vastinetta rahalle.

Oris Aquis Great Barrier Reef Limited Edition II on näyttävä sukeltajankello, jonka kiekkomainen ulkonäkö edustaa Oriksen Aquis-sukeltajankellomalliston työkalumaista ja massiivista muotokieltä. Design on tarkoituksenmukainen, sillä Aquis-sarjan rannekellot on suunniteltu vaativiin sukellusolosuhteisiin, jolloin jo kellon kuorelta vaaditaan lujuutta.

Great Barrierin poikkeuksellisuus ilmenee tässä hintaluokassa harvinaisena 500 metrin vesitiiviytenä, joka on toteutettu lujan kuorirakenteen ja poikkeuksellisen paksun, noin viisi millimetriä, safiirilasin avulla ilman heliumventtiiliä.

Lue Great Barrier Reef II LE:n arvostelu täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat