Suomen parhaat käytetyt arvokellot löytyvät Kellokonttorista

Kaupallinen yhteistyö: Kellokonttori

Suomalainen kellobisnes pyörii kahdella tukijalalla, eli uudet kellot ostetaan merkkien virallisilta jälleenmyyjiltä kivijalasta, tai tänä päivänä yhä useammin verkkokaupasta. Käytettyjen rannekellojen osalta suurin osa kelloista vaihtavat omistajaa virtuaalisesti, eli kellot ovat myynnissä verkkokaupoissa ja erilaisilla foorumeilla.

Käytetyissä kelloissa pääpaino on yksityisten välisessä kaupankäynnissä, jonka lisäksi markkinoilla on kymmenkunta käytettyihin kelloihin keskittynyttä yritystä. Nämä yritykset voidaan puolestaan jakaa kahteen luokkaan, eli alle tuhannen tai yksittäisten tuhansien eurojen arvoisia kelloja myyviin, sekä ns. arvokellojen myyjiin, joissa valtaosa on keskittynyt reilusti alle kymmenen tuhannen euron arvoisiin rannekelloihin.

Näiden lisäksi Suomesta löytyy muutama kalliimman hintaluokan arvokelloihin keskittynyttä kauppiasta, joista luotettavuudeltaan ja maineeltaan nousee yksi toimija ylitse muiden.

Kellokonttori – käytettyjen arvokellojen ammattilainen

Titteli kuuluu Helsingissä toimivalle Kellokonttorille, jonka liiketoiminta on lähtenyt liikkeelle yrittäjä Sami Astalan syvästä kelloharrastuneisuudesta. Astalan luotsaama Kellokonttori on muutamassa vuodessa kasvanut kannattavaksi miljoonaliikevaihtoa pyörittäväksi yritykseksi, jonka toiminta on kulkenut kotitoimistosta omaksi konttoriksi Helsingin Kaapelitehtaalle.

Watch District Kaapelitehdas

Kellokonttori on odotettu vieras erilaisissa kelloalan tapahtumissa. Sami Astala on kuvassa oikealla.
Kellokonttori on odotettu vieras erilaisissa kelloalan tapahtumissa. Sami Astala on kuvassa oikealla.

Asiakkaan silmin katsottuna menestykselle löytyy muutama selkeä syy. Kellokonttorin laaja valikoima eri hintaluokan arvokelloja on selkeä vahvuus, joten ostajalla on vara mistä valita. Valikoima elää myös nopeassa tahdissa, joten jos itselleen sopivaa kelloa ei juuri nyt löydy, muuttuu tilanne yleensä nopeasti.

Suosittelemme

Mikäli sopivaa kelloa ei löydy “suoraan hyllystä”, kuuntelee Astala toiveita herkällä korvalla ja kun hänelle tarjotaan sopivaa kelloa esimerkiksi vaihdossa, soi potentiaalisen ostajan puhelin välittömästi. Tämä palveluhenkisyys on juuri sitä tiettyä kelloa etsivälle kullanarvoinen asia.

» Kuuntele Sami Astalan haastattelu.

Sami Astala on Kellokonttorin yrittäjä.
Sami Astala on Kellokonttorin yrittäjä.

Jos asiakkaan tarve on yksilöllinen ja hän niin haluaa, etsin ja haen kellon henkilökohtaisesti vaikka toiselta puolelta maapalloa. -Sami Astala

Harrastuneisuudesta kumpuava asiantuntemus on yksi osatekijä sille, miksi moni ostaja – myös minä – kääntyy Kellokonttorin puoleen. Kellobisneksessä pyörii valitettavasti väärennöksiä ja kelloja, joiden virallisissa dokumenteissa on puutteita tai joiden kunto poikkeaa luvastusta. Sami Astalan tarkka nenä on tässä mielessä kuluttajansuojan lisäksi ostajan paras takuu onnistuneeseen lopputulokseen.

Kellokonttorilta löytyi mm. tämä upea IWC Portofino Chronograph, joka on täydellinen pukukello sporttisen miehen tai naisen ranteeseen.
Kellokonttorilta löytyi mm. tämä upea IWC Portofino Chronograph, joka on täydellinen pukukello sporttisen miehen tai naisen ranteeseen.

Edellä mainituista syistä Kellokonttorille on muodostunut laaja joukko kanta-asiakkaita, joiden kanssa kauppaa tehdään välillä nopeallakin aikavälillä. Vuosien työ näkyy myös luotettavana maineena. Tämä näkyy siinä, kun joku kysyy kelloharrastajien yhteisöissä suosituksia kellojen ostopaikoista, nousee Kellokonttorin ja Samin nimi esille ensimmäisten joukossa.

Ja mikäpä on suositellessa, kun kokemukset ovat positiivisia.

Lue lisää