Kelloharrastajat-yhteisön joulukeräys ylitti 50 000 euron rajapyykin – keräysaikaa jäljellä lähes kaksi viikkoa

Kelloharrastajat-yhteisön vuotuinen joulukeräys, jossa kerätään lahjoituksia Lastenklinikoiden Kummien yleiskeräyksen digilippaaseen, on rikkonut noin kuukaudessa 50 000 euron rajan. Tätä voidaan pitää Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen korkeana pottina viimevuotiseen tapaan, jolloin keräys nousi kansalliseksi ilmiöksi 145 125 euron kokonaissummallaan.

Kelloharrastajien sydämellisyys on tänäkin vuonna tuottanut tulosta ja huiman 100 000 euron tavoite on realistinen, etenkin kun keräystä on jäljellä vielä lähes kaksi viikkoa. Mikäli sadantuhannen euron tavoite täyttyy, ovat kelloharrastajat keränneet kolmessa vuodessa Kummeille yli neljännesmiljoona euroa.

Miten keräykseen voi osallistua?

Kelloharrastajien joulukeräykseen osallistuminen on helppoa, sillä se on toteutettu aiempien vuosien tapaa digilipaskeräyksenä. Kuka tahansa voi lahjoittaa haluamansa summan keräykseen osoitteessa:

https://oma.kummit.fi/yleinen/16-1010

Kelloharrastajien yhteisöllisyyden voima konkretisoitui viime vuonna ryhmässä tapahtuneina satoina huutokauppoina ja suorina myynteinä, joissa yhteisön jäsenet laittoivat myyntiin kelloja, kellotarvikkeita sekä erilaisia palveluita ja elämyksiä. Ostajat maksoivat summan digilippaaseen ja myyjät toimittivat tämän jälkeen tuotteet ja palvelut ostajille.

Lisätietoja Joulukeräyksestä löydät täältä.

Lue lisää