Kelloharrastajien Joulukeräys on käynnistynyt

Viisivuotista taivaltaan juhliva Kelloharrastajat-yhteisö on käynnistänyt tänään hyväntekeväisyyshuutokaupan myötä The Watch Show Finlandin get together -henkisessä “Goes Italy” -illassa vuosittaisen joulukeräyksensä, joka nousi viime vuonna joulunajan suurimmaksi ilmiöksi keräämällä Lastenklinikoiden Kummien yleiskeräykseen peräti 145 125 euroa.

Kelloharrastajien Joulukeräys herätti laajaa kansallista huomiota ja huomioitiin mm. tänä syksynä järjestetyssä Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa.

Illalla järjestettiin tuottoisa huutokauppa.
Illalla järjestettiin tuottoisa huutokauppa.

Miten keräykseen voi osallistua?

Kelloharrastajien joulukeräykseen osallistuminen on helppoa, sillä se on toteutettu aiempien vuosien tapaa digilipaskeräyksenä. Kuka tahansa voi lahjoittaa haluamansa summan keräykseen osoitteessa https://oma.kummit.fi/yleinen/16-1010.

Kelloharrastajien yhteisöllisyyden voima konkretisoitui viime vuonna ryhmässä tapahtuneina satoina huutokauppoina ja suorina myynteinä, joissa yhteisön jäsenet laittoivat myyntiin kelloja, kellotarvikkeita ja erilaisia palveluita ja elämyksiä. Ostajat maksoivat summan digilippaaseen ja myyjät toimittivat tämän jälkeen tuotteet ja palvelut ostajille.

Keräyksen projektipäällikkönä toimi aikaisempina vuosina keräyksen primus motor Miika Manninen, joka luovutti keräyksen vetovastuun tänä vuonna uudelle tekijälle, Kristian Saloselle. Koska kyse on sen verran massiivisesta keräyksestä, on tänä vuotta varten kerätty joukko vapaaehtoisia, jotka juoksuttavat kampanjan läpi projektipäällikön kanssa. Tämä vapaaehtoisten joukko kertoo osaltaan siitä, että kelloharrastajat haluavat tehdä hyvää.

“Tästä on tullut perinne jota on kunnia olla toteuttamassa. Tänä vuonna tavoite on 100 000, se on iso summa ja vaatii paljon duunia – mutta kuten tiedämme viime vuodesta, se on täysin mahdollinen”, arvioi Kelloharrastajat-yhteisön ylläpitäjä ja kaikissa kampanjoissa mukana ollut Joonas Kokko.

Suosittelemme

Lisätietoja Joulukeräyksestä löydät täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat