Hyvää syntymäpäivää Tuukka

0
2469
Tuukka Simonen Pitti Uomossa.

Tyyliniekka on tarina, jonka ovat mahdollistaneet lukuisat eri henkilöt. Yksi tärkeimmistä mahdollistajista on ollut Tuukka Simonen, joka viettää tänään syntymäpäiväänsä. Sen takia halusin kirjoittaa näin julkisen kiitoksen kertoen, miksi Tuukka on niin hyvä tyyppi. 🙂

Henkisen pääoman yrittäjä

Yhteinen ystävämme Joni kiteytti Tuukan toimintatavan hienosti; henkisen pääoman yrittäjä. Tuukka näkee yhdisteltäviä asioita ja ihmisiä, joita muut eivät välttämättä näe, ja törmäyttää nämä toisiinsa vaikka ei siitä suoraan itse kostu mitään. Hyvän mielen tuottamisen lisäksi hän on tällä tavalla säästänyt nipun vitosia, joita hänen ei ole tarvinnut jakaa eteenpäin, jotta toinen ei tienaisi kymppiä.

Tuukka verkostoitumassa Pitti Uomossa.
Tuukka verkostoitumassa Pitti Uomossa.

Tuukalla on lapsenomainen kyky innostua uusista asioista ja jos idea on tarpeeksi hyvä, hän ei jää sitä hautomaan vaan pistää toimeksi. Joko hän toteuttaa itse, tai sitten auttaa muita pistämään toimeksi. Näin tapahtui myös Tyyliniekan kohdalla, sillä hän innostui ideasta varhaisessa vaiheessa ja osaltaan tsemppasi eteenpäin.

Tuukan filosofian kiteytti vuosikymmeniä sitten kaikkien tuntema John F. Kennedy:

Things do not happen. Things are made to happen.

Kuten yleensä, metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan ja tämän takia Tuukan vetämästä Herrainpukimosta on kasvanut paitsi Tyyliniekan yhteistyökumppani, myös oma luottovaatettajani – ja mikä parasta, Tuukasta on tullut ystäväni.

Hyväsydäminen luonnonlapsi

Tuukka on kuin italialainen urheiluauto. Kiihtyy nopeasti ja kerää katseita. Kun Tuukka iskee vaihteen silmään, alkaa ympärillä tapahtua. Välillä meillä muilla on vaikeuksia pysyä miehen perässä, mutta ei huolta. Hän katsoo säännöllisesti peiliin, kampaa hiuksensa, ja ottaa kyytiin.

https://www.instagram.com/p/BGEluWvysl2/

Luonteeltaan Tuukka on luonnonlapsi, jolla on rajaton itseluottamus. Kun tähän yhdistyvät aiemmin mainitsemani ihmisten ja heidän ideoidensa pyyteetön törmäyttäminen, vilpittömyys ja tekemisen meininki, on luonnollista että hän kerää ympärilleen hyviä ihmisiä. Voinkin sanoa aika monen ihmisen suulla, että Tuukka on varsin hyväsydäminen jätkä.

Edellä mainitut ominaisuudet ovat kuin suoraan oppikirjasta, jossa määritellään hyvä nuorkauppakamarilainen. Itseäni ei siis yhtään ihmetytä, että hän lopulta pienen mutkan kautta päätyi jäseneksi Aurajoen nuorkauppakamariin. Tässä voinkin paljastaa Tuukalle, kun kuitenkin tämän jutun luet, että tämä oli myös suunnitelmani. 😉

https://www.instagram.com/p/BGywanpysgG/

Voisin jatkaa Tuukan hehkuttamista loputtomiin, mutta siirappi on kohta lopussa. Näin ollen jätän asian tähän ja toivotan Tuukalle lämpimästi onnea syntymäpäivän johdosta. 🙂

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän