Hovisepät on NOMOS Glashütten uusi jälleenmyyjä

Vaasalainen kello- ja korualan yritys Hovisepät on saksalaisen NOMOS Glashütten uusin jälleenmyyjä Suomessa.

NOMOS Glashütte on yksi harvoista omavaraisista ja itsenäisistä kellomerkeistä, jonka juuret ovat saksalaisen kellonvalmistuksen ytimessä, Glashütten kaupungissa. Merkin maine on erittäin korkeatasoinen ja perheyritysmäisen sympaattinen. Tämän johdosta onkin loogista, että NOMOS hakee tukevampaa jalansijaa Suomessa perheyrityksenä niin ikään toimivan Hoviseppien hoteissa.

Hovisepät on NOMOS Glashütte Official Retailer.

Hoviseppien myymälään on rakennettu tyylikäs shop-in-shop.
Hoviseppien myymälään on rakennettu tyylikäs shop-in-shop.

“NOMOS Glashütten saattaminen valikoimiimme on Hovisepille yksi virstanpylväs, sekä tietysti haaveen täyttymys yrittäjänä. Olen ihaillut merkkiä itseasiassa jo pitkään. Vierailin jo ensimmäisillä Baselworld-messuillani vuonna 2014 heidän pisteellä. Tervehdimme tuolloin ainoastaan pikaisesti ja jätin käyntikorttini heille.”

“Tämän jälkeen olemme saaneet mukavia terveisiä esimerkiksi käsinkirjoitettujen joulukorttien muodossa Glashüttesta vuosittain, joka on kieltämättä pitänyt heidät lämpimästi mielessä läpi vuosien. Viimeisen vuoden ajan olen ollutkin sitten aktiivisemmin yhteydessä Saksaan edustuksen aloittamisen tiimoilta”, Hoviseppien Antti Luoma-aho kertoo.

Antti Luoma-aho (vasemmalla) ja Matti Luoma-aho ovat tyytyväisiä NOMOS Glashütte -edustuksen saamiseen.

“Uskon, että aika sekä markkina on nyt kypsä ja Nomos on mielenkiintoinen lisä myös meidän asiakkaillemme. Itsenäisen ja vieläpä poikkeuksellisen omintakeisen eurooppalaisen kellovalmistajan tuotteet kiehtovat taatusti laatukellojen ystäviä. Uskon myös, että valmistajan tunnistettava minimalistinen Bauhaus-inspiroitu design sopii taatusti monen makuun. NOMOS Glashütte tarjoaa lisäksi mielenkiintoista diversiteettiä maantieteellisesti muuten melko sveitsiläisiin kelloihin painottuneessa valikoimassa”, Antti Luoma-aho päättää.

Suosittelemme

Bauhausin jalanjäljillä

Nomos Glashütten kantava muotokieli on vahvasti Bauhaus-henkinen, jossa minimalismi ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat muodostavat omaleimaisen ja tyyliltään ajattoman kokonaisuuden. Horologisessa mielessä NOMOS edustaa harvalukuista kellonvalmistajajoukkoa, joka suunnittelee ja valmistaa koneistonsa itse.

Hoviseppien NOMOS Glashütte -kellovalikoimaan voit tutustua myymälän lisäksi verkkokaupassa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat