DLA:n tuotteita saa nyt Tampereelta Pohjanheimon myymälästä

Suomalainen tyylibloggaari Atte Rytkönen (aka DressLikeA) esitteli kolmisen vuotta sitten oman, DLA-nimeä kantavan, asustemalliston ja myöhemmin itselleni hienosti sopivia kauluspaitoja. DLA-tuotteita myytiin pitkään lähinnä verkkokaupassa sekä parissa valitussa miestenvaatteiden myymälässä.

DLA-kauluspaidat ovat laatutavaraa.
DLA-kauluspaidat ovat laatutavaraa.

DLA:n vahvuutena erinomaisen laadun lisäksi on terve kasvuhakuisuus, jonka takia brändin taustahenkilöt ovat tehneet jalkatyötä uusien jälleenmyyjien hankkimiseksi. Uusin lisäys tässä joukossa on tamperelainen Pohjanheimo, joka DLA:n osakas Mika Niemen mukaan sopii täydellisesti valittuun strategiaan;

Haluamme, että tuotteitamme on saatavissa jokaisen Suomen suurimman kaupungin yhdestä aidosti maailmanluokan tyyliä edustavasta liikkeestä. Näitä ei ole Suomessa montaa. Tampereella se on Pohjanheimo.

Pohjanheimolta löytyy tällä hetkellä kattavasti DLA:n kevytrakenteisia solmioita, sekä suomalaista klassikkotaidetta esitteleviä villasilkkisekoitteisia taskuliinoja, sekä vaatekaapin kulmakiveksi luokiteltavia valkoisia pellavataskuliinoja. Myös kauluspaitoja normaalimittaisilla hihoilla on tulossa myymälään piakkoin.

DLA-asusteet on valmistettu Italiassa.
DLA-asusteet on valmistettu Italiassa.

Pohjanheimon kauppias Mikko Hautanen toteaa DLA:n tuotteiden olevan mieluisa lisä omaan, korkealaatuiseen ja italialaishenkiseen tarjontaan – onhan myös DLA:n tuotteet Italiassa valmistettuja. Lisäksi suomalaisen nousevan ja hyvän tarinan omaavan vaatemerkin tukeminen laadun ollessa enemmän kuin kohdallaan sopii erinomaisesti 80. juhlavuottaan viettävälle Pohjanheimolle, joka vaatettaa tänä päivänä lukemattoman määrän tyylitietoisia miehiä ympäri Suomea.

Lue lisää