DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Plug

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla.

Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.

DEFA Power latausasema asennettuna
DEFA Power latausasema asennettuna

DEFA Power latausasema tukee enintään 22 kW:n lataustehoa, mutta käytännössä yksityishenkilöille suomalaisessa omakotitalossa yli 11 kW on harvoin relevanttia tai edes mahdollista. Mikäli kiinteistön pääsulakekoko on 3x25A, käytettävissä koko talolle on 17kW teho. Huomioi siis muu kiinteistön sähkönkäyttö lataustehoa miettiessäsi. Harva sähköauto tukee yli 11kW kotilatausta.

Latausasema on saatavilla DEFA Balancer lisäosalla, joka on langaton dynaaminen kuormanhallinta. Tämä on erittäin suositeltu lisäys nykyaikaiseen latausratkaisuun. Lisäksi Power automaattisesti tasapainottaa latausta vaiheiden välillä, harvassa tämän hintaluokan laitteessa se on mahdollista.

Kiinteän latausaseman asennuksen Suomessa saa tehdä vain pätevöitynyt sähköasentaja. Asennusohjeet ovat yksinkertaiset ja asentajien palautteiden perusteella DEFA Powerin asennus on supernopeaa ja vaivatonta. Tämä on hyvä, koska et halua sähköasentajan painivan latausasemaa asennettaessa kalliita ylimääräisiä tunteja. Asentajalle sovelluksen asentaminen on nopeaa kaapelinvedon ja asennuksen lisäksi myös laitteen käyttöönoton osalta. Asentaja säätää asennuksen jälkeen latausaseman asetukset vastaamaan talon vaatimuksia, ja luovuttaa latausaseman loppukäyttäjälle.

Käyttäjä hallitsee latausasemaa Power App-sovelluksella, jonka suomenkielinen valikko tekee siitä jouhevan ja helppokäyttöisen. Sovelluksesta käsin ajastat latausta, säädät latausaseman lataamaan pörssisähkön halvoilla hinnoilla tai lataat kuukausiraportit verottajalle tai työnantajalle. Nordic Plugin kautta tilattuihin laitteisiin tulee mukana RFID-kortti, jolla estät latausaseman luvattoman käytön tai pidät kirjaa työsuhdeautosi lataamisesta.

Verrattaessa muihin markkinoilla oleviin latausasemiin, DEFA Power on hinnaltaan edullista keskiluokkaa. Tämä on jopa hieman yllättävää, kun katsoo laitteesta löytyvän käytännössä kaikki ominaisuudet joita kotilataaja tarvitsee. DEFA on autotarvikemaailman luottomerkki, ja tarjoaakin laitteilleen pitkää 5 vuoden takuuta. Kiitosta kerää kiinteä ja laadukas kuuden metrin type2-latauskaapeli, joka säilyttää käytettävyytensä Suomen pakkasissakin.

Ainoa miinus latauslaitteesta on, ettei se kirjoitushetkellä tue suoraan aurinkosähköjärjestelmään liittämistä. Innovatiivisena ja kehittyvänä yhtiönä tämä ominaisuus kuitenkin toivottavasti tulee myöhemmin sovelluspäivitysten yhteydessä.

DEFA Power

  • Valmistaja : DEFA
  • Hinta : 799 €
  • Latausteho : 1,4-22 kW
  • Liitäntä : WiFi
  • RFID-lukija : Kyllä, kortti mukana Nordic Plug -verkkokaupasta tilattaessa
  • Dynaaminen kuormanhallinta : Lisävarusteena, Balancer
  • Mitat : 350 x 167 x 113 mm
  • Latauskaapeli : Kyllä (6 m, Type2)
  • Virallinen jälleenmyyjä: Nordic Plug

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Turvallinen hybridiauton lataus kotona – DEFA Solid säästää omakotiasujan työläältä kaapelinvedolta

Hellmanin perheen tarina on esimerkki siitä, miten DEFA Solid latausasema voi tarjota turvallisen ja käytännöllisen ratkaisun hybridiauton lataamiseen kotona.Isä Oskari Hellmanilla on Volvo...

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla.Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Tyyliniekan uusimmat