Baume & Mercier panostaa Riviera-mallistoon

Watches & Wonders 2022

Watches & Wonders 2022 -messuilla käy selvästi ilmi, että Baume & Mercierin tulevaisuus nojaa vahvasti sporttiseen Riviera-kellomallistoon.

Richemont-luksuskonserniin kuuluva sveitsiläiskellonvalmistaja Baume & Mercier esitteli Watches & Wonders- kellomessuilla Genevessä uutuuksiaan, joista tärkein on viime vuonna esitelty viidennen sukupolven Riviera-sporttikellomallisto. Rivieran tärkeys näkyi myös osaston ilmeessä, jolla haluttiin tuoda Rivieran tunnelmaa messuille. Rivieran tärkeyttä korosti myös haastatteluuni päätynyt yrityksen toimitusjohtaja David Chaumet.

Riviera-malliston uutuudet vuonna 2022

Koska Baume & Mercier edustaa Richemontin brändihierarkiassa ns. entry leveliä, näkyy tämä hintapositio myös uutuuksissa. Kuluttajalle tämä on hyvä asia, sillä Riviera – kuten muukin Baume & Mercierin tarjonta – tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen kelloja sveitsiläistä arvokelloa etsivälle.

Baume & Mercier Riviera Baumatic 10702
Baume & Mercier Riviera Baumatic 10702
Baume & Mercier Riviera 10661
Baume & Mercier Riviera 10661

Suosittelemme

Messuilla esiteltiin paitsi pari Baumatic-koneistoon perustuvaa uutuutta, myös naisellisimpia lisäyksiä 36 millimetrin unisex-mallistoon, sekä kokonaan uusi 33 millimetrin kokoluokka, joka on yhtä timanttikehäistä mallia lukuunottamatta toteutettu Sellita SW200 -automaattikoneistoilla. Näin on säilytetty Baume & Mercierin brändiposition mukainen hintataso.

Baume & Mercier Riviera Riviera 10677 "Coastline"
Baume & Mercier Riviera Riviera 10677 “Coastline”
Baume & Mercier Riviera -malliston puhutuin uutuusmalli on 33 millimetrin kokoinen sinitauluinen Riviera Coastline, jonka vasemmassa reunassa merta kuvaavassa sinisessä kellotaulussa ja kellonkuoressa on timantti-istutuksin tehty Ranskan Rivieran rantaviiva. Tämä ns. showpiece-malli sisältää 63 timanttia, joilla Rivieran rannikko on toteutettu Monacosta Saint Tropeziin.

Yhteenveto

Baume & Mercier on suomalaisittain suhteellisen tuntematon kellomerkki, vaikka se on ollut saatavilla yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Viimeisten vuosien aikana merkki on uudistanut kellomallistojaan houkuttelevimmaksi myös suomalaisen kellonystävän perspektiivistä katsottuna. Riviera-mallisto on tästä strategiasta hyvä osoitus, joka tarjoaa 2-4 tuhannen hintaluokassa hyviä vaihtoehtoja sporttista kelloa etsivälle.

Suomessa Baume & Mercierin jälleenmyyjiä ovat Lindroos, Salkari ja Kulta-Center.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.