Baume & Mercier panostaa Riviera-mallistoon

Watches & Wonders 2022

Watches & Wonders 2022 -messuilla käy selvästi ilmi, että Baume & Mercierin tulevaisuus nojaa vahvasti sporttiseen Riviera-kellomallistoon.

Richemont-luksuskonserniin kuuluva sveitsiläiskellonvalmistaja Baume & Mercier esitteli Watches & Wonders- kellomessuilla Genevessä uutuuksiaan, joista tärkein on viime vuonna esitelty viidennen sukupolven Riviera-sporttikellomallisto. Rivieran tärkeys näkyi myös osaston ilmeessä, jolla haluttiin tuoda Rivieran tunnelmaa messuille. Rivieran tärkeyttä korosti myös haastatteluuni päätynyt yrityksen toimitusjohtaja David Chaumet.

Riviera-malliston uutuudet vuonna 2022

Koska Baume & Mercier edustaa Richemontin brändihierarkiassa ns. entry leveliä, näkyy tämä hintapositio myös uutuuksissa. Kuluttajalle tämä on hyvä asia, sillä Riviera – kuten muukin Baume & Mercierin tarjonta – tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen kelloja sveitsiläistä arvokelloa etsivälle.

Baume & Mercier Riviera Baumatic 10702
Baume & Mercier Riviera Baumatic 10702
Baume & Mercier Riviera 10661
Baume & Mercier Riviera 10661

Messuilla esiteltiin paitsi pari Baumatic-koneistoon perustuvaa uutuutta, myös naisellisimpia lisäyksiä 36 millimetrin unisex-mallistoon, sekä kokonaan uusi 33 millimetrin kokoluokka, joka on yhtä timanttikehäistä mallia lukuunottamatta toteutettu Sellita SW200 -automaattikoneistoilla. Näin on säilytetty Baume & Mercierin brändiposition mukainen hintataso.

Baume & Mercier Riviera Riviera 10677 "Coastline"
Baume & Mercier Riviera Riviera 10677 “Coastline”

Baume & Mercier Riviera -malliston puhutuin uutuusmalli on 33 millimetrin kokoinen sinitauluinen Riviera Coastline, jonka vasemmassa reunassa merta kuvaavassa sinisessä kellotaulussa ja kellonkuoressa on timantti-istutuksin tehty Ranskan Rivieran rantaviiva. Tämä ns. showpiece-malli sisältää 63 timanttia, joilla Rivieran rannikko on toteutettu Monacosta Saint Tropeziin.

Yhteenveto

Baume & Mercier on suomalaisittain suhteellisen tuntematon kellomerkki, vaikka se on ollut saatavilla yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Viimeisten vuosien aikana merkki on uudistanut kellomallistojaan houkuttelevimmaksi myös suomalaisen kellonystävän perspektiivistä katsottuna. Riviera-mallisto on tästä strategiasta hyvä osoitus, joka tarjoaa 2-4 tuhannen hintaluokassa hyviä vaihtoehtoja sporttista kelloa etsivälle.

Suosittelemme

Suomessa Baume & Mercierin jälleenmyyjiä ovat Lindroos, Salkari ja Kulta-Center.

Lue lisää