Baume & Mercier panostaa Riviera-mallistoon

Watches & Wonders 2022

Watches & Wonders 2022 -messuilla käy selvästi ilmi, että Baume & Mercierin tulevaisuus nojaa vahvasti sporttiseen Riviera-kellomallistoon.

Richemont-luksuskonserniin kuuluva sveitsiläiskellonvalmistaja Baume & Mercier esitteli Watches & Wonders- kellomessuilla Genevessä uutuuksiaan, joista tärkein on viime vuonna esitelty viidennen sukupolven Riviera-sporttikellomallisto. Rivieran tärkeys näkyi myös osaston ilmeessä, jolla haluttiin tuoda Rivieran tunnelmaa messuille. Rivieran tärkeyttä korosti myös haastatteluuni päätynyt yrityksen toimitusjohtaja David Chaumet.

Riviera-malliston uutuudet vuonna 2022

Koska Baume & Mercier edustaa Richemontin brändihierarkiassa ns. entry leveliä, näkyy tämä hintapositio myös uutuuksissa. Kuluttajalle tämä on hyvä asia, sillä Riviera – kuten muukin Baume & Mercierin tarjonta – tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen kelloja sveitsiläistä arvokelloa etsivälle.

Baume & Mercier Riviera Baumatic 10702
Baume & Mercier Riviera Baumatic 10702
Baume & Mercier Riviera 10661
Baume & Mercier Riviera 10661

Messuilla esiteltiin paitsi pari Baumatic-koneistoon perustuvaa uutuutta, myös naisellisimpia lisäyksiä 36 millimetrin unisex-mallistoon, sekä kokonaan uusi 33 millimetrin kokoluokka, joka on yhtä timanttikehäistä mallia lukuunottamatta toteutettu Sellita SW200 -automaattikoneistoilla. Näin on säilytetty Baume & Mercierin brändiposition mukainen hintataso.

Baume & Mercier Riviera Riviera 10677 "Coastline"
Baume & Mercier Riviera Riviera 10677 “Coastline”

Baume & Mercier Riviera -malliston puhutuin uutuusmalli on 33 millimetrin kokoinen sinitauluinen Riviera Coastline, jonka vasemmassa reunassa merta kuvaavassa sinisessä kellotaulussa ja kellonkuoressa on timantti-istutuksin tehty Ranskan Rivieran rantaviiva. Tämä ns. showpiece-malli sisältää 63 timanttia, joilla Rivieran rannikko on toteutettu Monacosta Saint Tropeziin.

Yhteenveto

Baume & Mercier on suomalaisittain suhteellisen tuntematon kellomerkki, vaikka se on ollut saatavilla yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Viimeisten vuosien aikana merkki on uudistanut kellomallistojaan houkuttelevimmaksi myös suomalaisen kellonystävän perspektiivistä katsottuna. Riviera-mallisto on tästä strategiasta hyvä osoitus, joka tarjoaa 2-4 tuhannen hintaluokassa hyviä vaihtoehtoja sporttista kelloa etsivälle.

Suosittelemme

Suomessa Baume & Mercierin jälleenmyyjiä ovat Lindroos, Salkari ja Kulta-Center.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat