Baume & Mercier Riviera tuo väriä pukeutumiseen

Kaupallinen yhteistyö: Baume & Mercier

Baume & Mercier Riviera -kellomalliston edullisimmat 36 millimetrin kokoiset kvartsimallit tuovat väriä pukeutumiseen. 

Sveitsiläinen Baume & Mercier on Richemont-luksuskonsernin sisäisessä hierarkiassa ns. entry level -kellomerkki, jolla tavoitellaan hintatietoisia laatukellojen ostajia. Pitkän historian omaava kellonvalmistaja ei ole kaikista tunnetuin, mutta se edustaa omassa kategoriassaan – tuhannen ja neljän tuhannen euron välisessä hintaluokassa – erinomaista hinta-laatusuhdetta.

Riviera-kellomallisto

Baume & Mercierin tuorein syömähammas on Riviera-kellomallisto, joka käsittää tällä hetkellä neljä eri sarjaa; 43 millimetrin automaattikronografit, lippulaivana pidettävät 42 millimetrin Baumatic-inhouse-koneiston sisältävät automaattimallit, 42 millimetrin perusautomaattikellot, sekä 36 millimetrin naistenkellot, jotka ovat yksittäistä mallia lukuunottamatta kvartsikoneistollisia.

Riviera-kellomallin tunnusomainen piirre on sen aaltomainen kellotaulu.
Riviera-kellomallin tunnusomainen piirre on sen aaltomainen kellotaulu. Kuvan hopeanvärisessä mallissa on mustatauluisen kellon tapaan istutetut timantit kellonkehän neljässä ruuvikannassa.

Viimeksi mainitut 36 millimetrin kokoiset kellot soveltuvat toki kokonsa puolesta yhtä lailla miehille, jotka haluavat ranteeseensa hillityn kokoisen sporttikellon. Tämä unisex-kokoluokka tarjoaa samalla trendikkäitä tauluvärivaihtoehtoja pukeutujan iloksi. Ja mikä parasta, kellon tyyliä voi hienosäätää erivärisillä rannekkeilla, joiden vaihtaminen on vaivatonta pikakiinnitysmekanismin johdosta. Mikä on sinun suosikkisi?

Yhteenveto

Baume & Mercier Riviera -malliston 36 millimetrin kellomallit ovat noin kahden tuhannen hintaluokassa houkutteleva vaihtoehto tyyliniekoille, jotka haluavat täydentää oman pukeutumisensa asuun sopivalla kellolla. Samalla ranteeseen saa laadukkaasti toteutetun sveitsiläisvalmisteisen kellon, jonka käyttöaika luetaan vuosikymmenissä.

Baume & Mercier Riviera 36mm
Oma suosikkini on valtameren sinisen kellotaulun omaava malli teräsrannekkeella.

“Tyyli ei mene koskaan pois muodista” kuvaa hyvin Rivieraa.

Riviera-kellomallistoa myyvät Suomessa Lindroos, Salkari ja Kulta-Center.

Lue lisää