Aika tyylikäs -tapahtuma järjestetään Tampereella 29.3.2019 suurempana kuin koskaan – ilmoittaudu nyt!

Stylefellow’n ja Iskun järjestämä Aika tyylikäs -tapahtumakonsepti on noussut muutaman vuoden aikana suosituksi kohtaamispaikaksi, joka on kerännyt satoja kelloharrastajia ja -ammattilaisia yhteen kaksi kertaa vuodessa. Vuosien varrella Aika tyylikäs on järjestetty Tampereella, Vantaalla, Turussa ja Oulussa Iskun myymälätiloissa ennakkoilmoittautumisen vaatineena suljettuna tilaisuutena.

Keväinen tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa Tampereelle ja syksyn tapahtumapaikkakunta vaihtuu vuosittain. Tänä vuonna kevään tapahtuma järjestetään jo perinteiseen tapaan Tampereella ja syksyllä karavaani kulkee Helsinkiin.

Aika tyylikäs Tampere 29.3.2019 kello 19.30 – 21.30

Järjestyksessään kuudes Aika tyylikäs -tapahtuma järjestetään maailman suurimman kellomessutapahtuma Baselworldin jälkeisenä perjantaina, josta toimituksemme tuo uunituoretta kerrottavaa ja nähtävää. Esittelyssä on myös uusia merkkejä, joista mainitsemisen arvoisia ovat Salkarin edustamat Anonimo ja  Baume & Mercier, Sinniä ja Sjöö Sandströmiä unohtamatta.

Kellojen lisäksi Aika tyylikäs sisältää vahvan kattauksen pukeutumisesta kiinnostuneille, sillä paikalla on mm. turkulaiset Herrainpukimo ja Mittavaate Saarnisto, joista ensimmäinen on erikoistunut miesten mittavaatteisiin ja asusteisiin – sekä nykyään myös tarkoin valittuihin valmisvaatteisiin. Mittavaate Saarnisto on puolestaan yksi harvoista, ellei ainoa naisten mittavaatteisiin erikoistunut yritys.

Ensikertalaisista maininnan ansaitsee lisäksi tamperelainen Naskali Leather, jonka käsintehdyt nahkarusetit ovat nousseet pienimuotoiseksi trendiksi. Kannattaa siis tulla tutustumaan Aika tyylikkään vahvaan tyylitarjontaan.

Ilmoittaudu tapahtumaan ilmaiseksi täältä.
Tapahtuman Facebook-sivun löydät täältä.

Luonteeltaan Aika tyylikäs jatkaa tutulla kaavallaan, eli kyseessä on pop-up -tyyppinen kokoontuminen, jossa lukuisat kello- ja tyylialan toimijat esittelevät tuotteitaan ja toimintaansa kävijöille. Tapahtuma on Iskun ansiosta kaikille osapuolille maksuton, mutta paikan päällä kauppaa tehdään aktiivisesti. Paikalle odotetaan noin 300 kävijää.

Lisää koruja

Uutena merkittävänä osa-alueena Aika tyylikkäässä ovat korut, jotka ovat nousseet voimakkaasti Stylefellow’n agendalle ja myös lukijoiden suosioon Kuukauden koru -esittelysarjan myötä. Tapahtumassa korujaan esittelee mm. Vuoden korun suunnitellut Jenni Ahtiainen.

Uuttaja Coffee Corner

Mitäpä olisi Tampereen Aika tyylikäs -tapahtuma ilman maukasta kahvia? On siis paikallaan, että kunnioitamme hyvää tapahtumaa vähintään yhtä hyvillä kahvielämyksillä, josta vastaa alalla suosittu Uuttaja-bloggari Juuso Viljanen yhteistyökumppaneidensa kanssa. Luvassa on makuhermoja kutkuttelevia kahveja, joiden valmistamista pääset seuraamaan aitiopaikalta – Uuttaja Coffee Cornerissa.

Aika tyylikäs kelloilta tarjosi myös hyvää kahvia Uuttaja-bloggari Juuson toimesta.

Tampereen Kelloharrastajien nurkkaus

Tampereen seudun kelloharrastajat ovat olleet aikaisempien Aika tyylikäs -tapahtumien aktiivisia osallistujia ja yhteisön uudelleenaktivoitumisen myötä tapahtumaan on tulossa harrastajien pyörittämä nurkkaus, jossa on mm. kellojen flippausmahdollisuus – ja mikä parasta, tätä ei tarvitse tehdä kuivin suin. Useampi harrastaja on luvannut tulla paikalle ns. nyyttikestiperiaatteella.

Ilmoittaudu tapahtumaan ilmaiseksi täältä.
Tapahtuman Facebook-sivun löydät täältä.

Jatkot Tillikassa

Iltaa ei tarvitse jatkaa kuivin suin, sillä Tampereen kelloharrastajat järjestävät Aika tyylikkään viralliset jatkot legendaarisessa Tillikassa. Ravintolasalista eristettävä tila on jatkojen käytössä kello 21-24 välisen ajan, jonka jälkeen tila yhdistetään muuhun ravintolasaliin.

Keittiö on auki kello 23 asti ja Tillikka toimittaa jatkoille erikoismenun, joka takaa nopean toimituksen nenän alle syötäväksi. Jatkoille voi osallistua, vaikka ei pääsisi osallistumaan itse päätapahtumaan.

Näytteilleasettajat (tilanne 29.3.2019)

 1. Aegaon Watches
 2. Artome
 3. Bretelle (sairastapaus)
 4. De Motu
 5. FinnGold / TAG Heuer
 6. FinWatchStraps (sairastapaus)
 7. Gello
 8. gTIE Neckwear & Accessories
 9. Harkio Group
 10. Herrainpukimo
 11. Kellohuone Pietilä
 12. Kello ja Kulta Widemark (Alpina, Lamy)
 13. Kellokonttori
 14. Kelloneuvos
 15. Kiviaika / I-Clip
 16. Kronometri
 17. Kruunukello
 18. Kultasepänliike Suokko
 19. KultaViljaset
 20. Laaksosenkello
 21. MiraAnniinaDesign / Pirkanmaan Nahkakuviointi
 22. Mittavaate Saarnisto
 23. Naskali Leather
 24. Nikama Design
 25. Pirkan Kello
 26. Ranneaika
 27. Rohje
 28. Saint Vacant
 29. Salkari (Anonimo, Baume & Mercier, Sinn, Sjöö Sandström)
 30. Tampereen Kelloharrastajat
 31. TiiSer
 32. Uuttaja / Pirkanmaan Paahtimo

Aika ja paikka

Perjantaina 29.3.2019
Kello 19.30 – 21.30
Isku Tampere Kaleva
Sammonkatu 47, Tampere (karttalinkki)

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...