Tyyliniekka LIVE

Aika tyylikäs Turku oli nimensä veroinen tapahtuma

Tyyliniekan ja Iskun yhteisponnistus, pop-up -tapahtumakonsepti Aika tyylikäs toteutettiin tänä syksynä Turussa Iskun myymälässä, rohkeasti perjantain 13. päivänä. 🙂 Rannekellot, pukeutumisen ja lifestylen yhdistävä tapahtuma keräsi tälläkin kertaa tavoitellut reilut sata osallistujaa, jotka saivat illan aikana tutustua 19 näytteilleasettajan tarjontaan.

Kelloja ja tyylikästä pukeutumista päästä varpaisiin

Tarjonnasta on vaikea nostaa mitään ylitse muiden, sillä omaan silmään – tietysti järjestäjän etuoikeudella ja värittyneiden virtuaalilasien läpi katsellen – tapahtuma täytti tarkoituksensa ja oli harmoninen kokonaisuus. Vaate- ja asustetarjonnan lisääntyminen sai myös osallistujilta kiitosta, joten suunta tulevalle on selkeä.Kellotarjonta tapahtumassa oli kohdallaan, josta huolta pitivät Salkari (Sjöö Sandström ja Sinn), Kelloliike Salonen (Seiko, i-CLIP), Kellotori-verkkokaupan toimijat KultaViljaset ja Kellohuone Pietilä, maahantuojista Citizen, sekä käytettyjen arvokellojen kauppiaat Kellokonttori, Kelloneuvos, Kellodivari, Ranneaika ja Kronometri.

Tarvikepuolelta olivat paikalla Arte Helsinki, Punavuoren Ranneke ja Kellotarvike. Kellohuollon lippua piti korkealla Watch Service Finland, joka esitteli tapahtumassa tulevaa ammattilaistason rannekkeenvaihtopakettia.

Tyyliä edustivat puolestaan luottovaattettajani Herrainpukimon ohella Vaatturi Eklund, Saint Vacant, Saarni sekä Turun Silmänilo, jonka aurinkolasit ja silmälasit keräsivät paljon katseita. Tyyliä edusti myös Turun Hifistudio, jonka tuotteiden sulosoinnut oli helppo kuulla puheensorinan ylitse.

Aika tyylikkään ydinajatus toteutui hienosti, sillä saimme esille paikallisesti toimivia yrittäjiä, joista ainakin Vaatturi Eklund hyppäsi seuraavan tapahtuman vankkureihin. Samoin toinen ensikertalainen, Saint Vacant, seuraa Eklundin jalanjäljissä upeilla kengillään. Tästä pääsemmekin odotettuun uutiseen, eli…

…Save the date: 6.4.2018, Tampere

Näytteilleasettajilta ja vierailta saadun palautteen perusteella tapahtuma on löytänyt paikkansa ja seuraavaa tilaisuutta odotetaan jo kovasti. Sen takia jatkoa seuraa ja neljännen Aika tyylikäs -tapahtuman päivämääräksi on vahvistunut 6.4.2018, paikkana Iskun myymälä Tampereella. Palaamme näin juurillemme ja sen kunniaksi kasvatamme tapahtuman volyymia noin 20 näytteilleasettajasta 30:een, tuoden entistä enemmän pukeutumista ja lifestylea osaksi kellojen kaunista maailmaa.

Tapahtuma säilyy edelleen ilmaisena niin näytteilleasettajille, kuin vieraille. Voit ennakkoilmoittautua tapahtuman Facebook-sivulla, niin pysyt tietoisena Aika tyylikkäistä yksityiskohdista.

Aika tyylikäs Turku -tapahtuman kuvasatoa

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.