Abu Dhabin poliisivoimat vahvistivat rivejään 3,4 miljoonan dollarin hyperautolla

Abu Dhabin poliisivoimilla on todennäköisimmin maailman kallein ajokalusto. Poliisin autotallista löytyy muun muassa Lamborghini Aventador, Aston Martin One-77, Ferrari FF ja Bugatti Veyron. Uusin tulokas on huimat 3,4 miljoonaa dollaria maksava hyperauto Lykan HyperSport.

Lykan Hypersport on libanonilaisen W Motorsin valmistama ja se on samalla ensimmäinen Lähi-idän tuottama urheiluauto. Lykanissa on RUF:n virittämä Porschen 3,7 litrainen tuplaturbo-moottori, josta irtoaa 751 hevosvoimaa ja 960 Nm vääntöä. Moottori ja kuusinopeuksinen sekventiaalivaihteisto kiidättää auton 2,8 sekunnissa 100 km/h nopeuteen ja mikäli lappu pidetään lattiassa, autolla on mahdollista saavuttaa 385 km/h huippunopeus.

Nopeus ei ole ainoa auton valtti, sillä siinä on myös ekin Patrol -järjestelmä, joka lukee ja tarkistaa automaattisesti autojen rekisterinumerot, tarkkailee ympärillä olevien autojen ajonopeuksia ja jopa tunnistaa kuljettajan kasvot kovassakin vauhdissa!

Aihepiirin uusimmat

MGB tekee comebackin tehokkaampana kuin koskaan – saatavilla ovat sekä bensa-V8 että sähköversio

Brittisporttien ikoneihin kuuluva MGB täytti hiljattain 60 vuotta. MG:n brändin alla tehdään nykyisin kiinalaisia sähköautoja, mutta myös aidosta asiasta tuotiin nyt tarjolle tyylikkäästi modernisoitu versio.

YangWang U8 kelluu ja kahlaa vedessä renkaitaan potkureina käyttäen

Eikä siinä vielä kaikki: 1 184 heppainen nelimoottorinen YangWang U8 sähköauto pystyy myös kääntymään paikoillaan 360-astetta.

Kiinalaiset sähköautot valtaavat maailmaa, mutta Yhdysvalloissa niitä ei ole nähty

Arvioiden mukaan Kiina tuottaa jo 60 prosenttia kaikista myydyistä sähköautoista tänä vuonna. Pohjois-Amerikassa kadut kuitenkin kumisevat tyhjyyttään kiinalaisista sähköautoista.

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla. Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon. DEFA...

Tyyliniekan uusimmat