800 hevosvoimainen klassikkosähköauto

Sähköautot tekevät tuloaan ryminällä ja jo nyt Tesla tarjoaa ympäristöystävällisyyden lisäksi melkein 700 hevosvoimaa tehoa ja nelivedon. Mutta, vielä yllättävämpää ja kiehtovampaa on 800 hevosvoimainen Ford Mustang sähköauto!

Muskeliautoja on uudelleenrakennettu ja tuunattu kautta maailman sivun, mutta kukaan muu ei ole vielä tehnyt klassikko muskeliautosta sähkökäyttöistä superautoa. Bloodshed Motorsin Mitch Medford on toteuttanut haaveensa ja luonut auton, jota kutsutaan nimellä Zombie 222.

Auto perustuu legendaariseen Mustang fastbackiin, josta on revitty V8 pois ja tilalle on istutettu sähkömoottorit ja akut, jotka tuottavat 800 hevosvoimaa tehoa ja käsittämättömät 2438 newtonmetriä vääntöä!  Zombie 222 kiihtyy 0-100 km/h 2,4 sekunnissa ja varttimaili taittuu 10,7 sekunnissa, loppunopeuden ollessa 201 kilometriä tunnissa.

Sähköautot tekevät todellakin tuloaan kun sekä uusien autojen valmistajat että vanhojen tuunaajat alkavat suosia sähkömoottorien käyttöä. Tässä on planeettamme pelastava tulevaisuus!

Zombie 222

Zombie 222 konehuone
Zombie 222 konehuone

Lue lisää