Uutuus: Oris Divers Sixty-Five Cotton Candy – terästä ja hattaraa

Oris toi parisen vuotta sitten Divers Sixty-Five-mallistoon pronssisella kuorella varustetun veikeän värikolmikon, joka nähdään nyt ruostumattomissa teräskuorissa. Pirtsakan kesäistä “hattaraa” on jälleen tarjolla sinisen, vihreän tai pinkin sävyisenä.

Divers Sixty-Five -mallisto on saanut nimensä sveitsiläisen Oris-kellonvalmistajan ensimmäisen sukeltajankellon mukaan, joka esiteltiin vuonna 1965. Nyt esitellyn retrohenkisen Cotton Candy Steel -uutuuden kuori, takakansi, ja valinnan mukaan myös ranneke on ruostumatonta terästä. Mikäli kokonaisuutta haluaa hieman keventää, ja jatkaa kellotaulun pirtsakkaa sinisen, vihreän tai pinkin sävyä myös rannekkeessa, on siihen tarjolla vaihtoehdoksi luontoystävällinen kierrätysmuovista tehty Perlon-kangasranneke.

Divers Sixty-Five ‘Cotton Candy’
Divers Sixty-Five ‘Cotton Candy’ kolmilinkkisellä ruostumattomalla teräsrannekkeella, ja punaisella kellotaululla.

Koneistona kellossa on automaattiviritteinen Sellita SW200-1:een perustuva Oris 733, joka tarjoaa nyt 41 tunnin käyntivaran (aiemmin 38 tuntia). Tarkan ajan näyttämisen lisäksi, kello kuuden kohdalta löytyy myös päivämääränäyttö. Suurikokoisten tuntimerkintöjen ja tikkarimaisen sekuntiviisarin reiluhko SuperLuminova-lume takaa kellonajan näkymisen selkeästi myös pimeässä. Sukeltajankellolle ominaisesti kellossa on yhteen suuntaan pyörivä kehä, ruuvilukittava nuppi ja vesitiiviys 100 metriin, mutta tosi toimiin, eli varsinaiseen sukeltamiseen suosittelemme esimerkiksi Oris AquisPro -sarjaa.

Teräksinen Divers Sixty-Five Cotton Candy on mitä mainioin kesäkello, jolla voi piristää itseään ja muita myös synkempinä vuodenaikoina. Ruostumaton teräs materiaalina antaa kellolle enemmän käyttömahdollisuuksia, ja sen kanssa uskaltaa lähteä vaikka vesileikkeihin. Kokonsa puolesta kello sopii jokaiseen ranteeseen, sukupuoleen katsomatta. Kello on myynnissä kesäkuusta 2023 alkaen.

Divers Sixty-Five ‘Cotton Candy’
Divers Sixty-Five ‘Cotton Candy’ kolmilinkkisellä ruostumattomalla teräsrannekkeella, ja vihreällä kellotaululla.
Divers Sixty-Five ‘Cotton Candy’
Divers Sixty-Five ‘Cotton Candy’ sinisellä Perlon-rannekkeella, ja sinisellä kellotaululla.

Pähkinänkuoressa:

  • Malli: Oris Divers Sixty-Five Cotton Candy (Steel)
  • Koneisto: Oris 733
  • Käyntitaajuus: 4 Hz (28 800 A/h)
  • Käyntivara: 41 tuntia
  • Kuoren materiaali: ruostumaton teräs
  • Kuoren halkaisija: 38 mm
  • Lasi: molemmin puolin kupera safiiri, heijastesuojattu sisäpuolelta
  • Vesitiiviys: 100 m
  • Ranneke: kolme linkkinen ruostumaton teräsranneke, tai kierrätysmateriaalista valmistettu Perlon-kangasranneke (värit: sininen, vihreä, pinkki)
  • Hinta: 2350 euroa metallirannekkeella, ja 2150 euroa Perlon-rannekkeella.

Kelloa myy Suomessa: Kultakeskuksen jälleenmyyjät

Lue lisää