Uutuus: Brellum PILOT Power Gauge LE.1 Chronometer

Sveitsiläinen Brellum on Sebastien Mullerin perustama mikrokellobrändi, jonka laadukkaat rannekellot nauttivat suosiota myös Suomessa. Brellumin mallisto on kompakti ja suosituimpia malleja ovat kronometriluokitellut kronografit. Tuorein näistä on mustanpuhuva pilottikronografi, joka on parhaillaan ennakkomyynnissä.

Brellumin malliston rakentaminen on tehty ajatuksella ja siinä kantavana ideana on minimoida erilaisten kuorien ja osien määrä, toisin sanoen kilpailukykyinen hintataso on saavutettu massaräätälöimällä etenkin DuoBox-kronografista toisistaan poikkeavia pienen tuotantoerän mallisarjoja.

Brellum PILOT Power Gauge LE.1 Chronometer

Uusin rajoitetun erän kronografimalli kantaa nimeä Brellum PILOT Power Gauge LE.1 Chronometer, jonka tuotantomäärä on korkeintaan 33 kappaletta. Uutuus on samalla Brellumin ensimmäinen käyntivaramittarin sisältävä Valjoux-koneistoon nojautuva kellomalli kolmeen vuoteen.

Brellum DuoBox-malliin pohjautuva PILOT on näyttävä, DLC-pinnoitettu pilottikello, joka istuu ranteeseen hyvin. Kellon ulkonäössä on hyvällä tavalla IWC-henkisyyttä, sitä kuitenkaan kopioimatta, mitä pidän pilottikellolle positiivisena asiana.

Brellum PILOT Power Gauge LE.1 Chronometer

Brellum PILOT Power Gauge LE.1 Chronometer

Suosittelemme

Kellotaulun design on kokonaisuudessaan onnistunut, sillä vaikka taulussa on paljon tavaraa, on sen luettavuus kunnossa. Mustanpuhuva kellotaulu, jossa on patinoidulla SuperLuminovalla pinnoitetut osoittimet, käyntivaramittari ja indeksit on erittäin toimiva kokonaisuus. Kaiverretut pikkutaulut ja kohollaan olevat suuret tunti-indeksit tuovat kellotauluun silmäkarkkia, jota on kiva katsoa kuperan heijastesuojatun safiirilasin läpi.

Kellon koneistona on aiemmin mainitsemani COSC-kronometriluokiteltu Valjoux, jonka viimeistely Perlage-hiontoineen, Gevene-raitoineen ja sinistettyine ruuveineen on Brellumin useimmista muista mikrokellobrändeistä erottava tunnusmerkki. Safiirilasin läpi ihailtavassa koneistossa oleva mattamusta vetopaino on saanut inspiraationsa puolestaan lentokoneen asentonäytöstä.

Brellum PILOT Power Gauge LE.1 Chronometer on saatavissa kahdessa eri värissä, kahdella erilaisella rannekkeella. Mustan kellomallin mukana tulee musta DLC-pinnoitettu teräsranneke, sekä ns. Nebur Tec -ranneke mustalla DLC-pinnoitetulla taittolukolla. Perinteisemmän tyylin ystäville on tarjolla teräksen värinen malli teräsranneekkeella ja Nebur Tec -rannekkeella.

Ennakkotilauksen ehdot

Brellum PILOT Power Gauge LE.1 Chronometer on nyt myynnissä ja suuren arvioidun kysynnän takia huhtikuun puolivälissä toimitettavan kellon voi varata maksamalla tilausvaiheessa puolet 2 990 sveitsin frangin verottomasta hinnasta. Toinen puolikas maksetaan toimitusvaiheen yhteydessä huhtikuun puolivälistä alkaen. Kellon hinta sisältää toimituskulut.

Lisätiedot ja tilaukset: 

Sebastien Muller
[email protected]

Pähkinänkuoressa

 • Malli: DB.CH.195
 • Koneisto: BRELLUM BR-750-1 kronometri (COSC) , perustana Valjoux 7750 (automaatti)
 • Käyntitaajuus: 28 800
 • Käyntivara: 46 tuntia
 • Kuori: DLC, ruostumaton teräs (316L)
 • Rungon halkaisija: 41,8 mm
 • Kellon paksuus: 15,9 mm
 • Lasi: safiiri (heijastuksen esto sisäpuolella)
 • Takakansi: safiiri
 • Vesitiiviys: 50 m (5 bar)
 • Rannekkeen leveys: 22 mm
 • Ranneke: DLC, ruostumaton teräs , Nebur Tec (taittolukolla)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat