Uusi Mitsubishi Outlander PHEV nähdään Euroopassa 2024

Mitsubishi Motors vahvistaa mallistoaan Euroopassa kolmella täysin uudella mallilla, joihin kuuluu myös merkin uusi lippulaivamalli Outlander PHEV.

Mitsubishi on laajentamassa jo tänä vuonna mallistoaan Euroopassa. Täysin uusi ASX-malli esitellään Suomessa kevättalvella. Malli on saatavana kolmena eri hybridiversiona. Mitsubishin mallisto täydentyy tulevana syksyllä täysin uudella COLT-mallilla. Kolmas täysin uusi malli on ensi vuonna saapuva, Euroopan markkinoille suunniteltu Outlander PHEV, joka on samalla merkin uusi lippulaivamalli.

Uusi Outlander PHEV on varustettu edistyksellisellä Mitsubishin toisen sukupolven ladattavalla hybridivoimalinjalla, joka perustuu kahdella sähkömoottorilla toteutettuun nelivetoon ja rallissa kehitettyyn Super-All Wheel Control -järjestelmään. Outlander PHEV:llä tulee olemaan merkittävä rooli Mitsubishi-brändille, sillä se vahvistaa merkin sitoutumista Eurooppaan, ja laajentaa tarjontaansa tärkeimmissä segmenteissä sähköistetyllä mallillaan. ”Outlander PHEV edustaa merkittävää uutta askelta tuotesuunnitelmassamme, joka tuo meidät takaisin Euroopan D-SUV-segmenttiin”, sanoo Mitsubishi Motors Europen toimitusjohtaja Frank Krol.

Kyseessä on vuonna 2003 esitellyn Outlander-korimallin neljäs sukupolvi, ja Outlander PHEV:n kohdalla se on toisen mallisukupolven ladattava hybridiversio. Outlander PHEV olikin vuonna 2013 ensimmäinen markkina-alueellaan esitelty ladattava nelivetoinen katumaasturi. Malli saavutti suosiota Euroopassa, ja sitä ehdittiin myydä yhteensä noin 200 000 kappaletta. Myös Suomessa Outlander PHEV oli ladattavien hybridi SUV-mallien markkinajohtaja, ja kyseisen automallin kanta Suomessa on lähes 12 000 kappaletta.

Uusi Outlander PHEV ilmentää Mitsubishin muotoilukieltä luoden dynaamisen vaikutelman autosta. Sisätiloissa puolestaan yhdistyy laatu, toiminnallisuus ja japanilainen käsityötaito, joka tarjoaa hintaluokassaan ensiluokkaisen tunnelman. Auto on myös varustettu uusimmilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä tarjoten korkeatasoista turvallisuutta ja mukavuutta. Outlander PHEV:n lanseerausaikataulu tarkentuu vielä vuoden 2023 aikana.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tesla Cybertruckin tuotantomalli esiteltiin vihdoinkin – osa lupauksista jäi kuitenkin täyttymättä

Siitä on kulunut jo neljä vuotta, kun Tesla Cybertruckin tutkielma tuotiin julkisuuteen. Monien viivästysten jälkeen nyt on vihdoinkin tuotantomallin esittelyn vuoro.

Uusi Porsche Panamera esiteltiin – iso luksusauto kallistuu nyt kaarteisiin kuin moottoripyörä

Porsche on jo julkaissut monenlaisia tiisereitä kolmannen sukupolven Panamerasta, ja nyt uutuus tuotiin vihdoinkin julkisuuteen. Panamera ei ole täysin uusi auto, mutta sekä tekniikkaa että ulkonäköä on hiottu kattavasti.

Maailman suurin autonvalmistaja kamppailee yhä vaikeuksien kanssa

”Emme ole enää kilpailukykyisiä”, on Volkswagenin toimitusjohtajan viesti, kun yhtiö vähentää henkilöstöä osana 10 miljardin euron säästökuuria.

Romukuntoisten Teslojen virta Pohjois-Amerikasta Ukrainaan voi olla vaarassa loppua

Yhdysvalloista ja Kanadasta päätyy vakuutusyhtiöiden kautta vaurioituneita sähköautoja Ukrainaan, jossa mekaanikot korjaavat ja myyvät niitä korkeista polttoainekustannuksista kärsiville.

Tyyliniekan uusimmat