Tyyliniekka rocks @ RockedInJoensuu

Miesten klassisen tyylin nousukas ja kukkopoika, Tyyliniekka, pistää rokkivaihteen silmään ja lähtee rundille Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vaalikokoukseen Joensuuhun 12. lokakuuta. Yli 600 osallistujalle on luvassa koulutusta, verkostoitumista ja kaupallista meininkiä läpi viikonlopun. Tyyliniekka osallistuu kokoustunnelman luomiseen lauantaina trade show -alueella, jonne kannattaa ehdottomasti poiketa.

Mikä ihmeen Tyyliniekka?

City Digital -perheeseen kuuluva Tyyliniekka on miehen klassiseen tyyliin erikoistunut media, jonka ytimen muodostaa sopivan rennolla otteella toimitettu tyyliblogi. Miesten ongelmakohdat pukeutumisen suhteen, kuten istuvuus, värit ja materiaalit ovat suurennuslasin alla blogissamme.

Blogin ohella Tyyliniekka tarjoaa ajattomia tyylikoulutuksia, joissa akateemisuus loistaa poissaolollaan ja pääpaino on käytännönläheisissä pukeutumisvinkeissä, sekä kouluttajien henkilökohtaisten onnistumisten ja epäonnistumisten ruotimisessa avoimeen ja häpeilemättömään tyyliin.

Tyyliniekka palauttaa pukeutumisen osalta hallinnan tunteen miehille. Enää ei tarvitse alistua puolison puettavaksi, kun tietomäärän ja hyvien vinkkien kautta pukeutuminen onnistuu laadukkaammin ja tyylikkäämmin myös mattimeikäläiseltäkin. Näistä lähtökohdista Tyyliniekka tuottaa sisältöjä verkkoon sekä tapahtumia yrityksille ja medioille.

Lue lisää kokouksesta osoitteessa www.rockedinjoensuu.fi.

Lue lisää