Tyylikkään elämän parhaat vinkit – Hullut Päivät 6.-10.4.2016

Kevään varma merkki on Stockmannin Hullut päivät, jotka ovat uudistusten kourissa. Yksi asia on kuitenkin ennallaan, eli Tyyliniekan tärpit Hullareille. Listauksen teemana on tällä kertaa tyylikäs elämä, joihin valitsimme läjän kiinnostavia tuotteita. Tuotteet on valittu kuvastosta kronologisessa järjestyksessä

Tyylikäs elämä

Lexington Sam-neulepusero, puuvillaa, 119 €Lexingtonin puuvillainen palmikkoneule, 119 €
Valkoinen palmikkoneule on vaatekaapin klassikko ja puuvillaisena se sopii mainiosti keväiseen ja kesäiseen käyttöön. Neulepuseron voi yhdistellä lähes millaisiin housuihin tahansa, joten se on monikäyttöisyydessään nappivalinta. Tuotteen voi ostaa keskiviikkona kello 7.

 

Ray-Ban Justin -aurinkolasitRay-Ban Justin -aurinkolasit, 99,90 €
Ray-Ban on kenties tunnetuin aurinkolasivalmistaja ja kevätaurinkoa vastaan on järkevää suojautua myös silmien osalta. Justin-lasien myötä tyyliasiatkin hoituvat samalla kertaa ja polarisoidut linssit takaavat, että häiritseviä heijastuksia ei ole. Tuotteen voi ostaa keskiviikkona kello 7.

 

Artek 611 -tuoli.Artek 611 -tuoli, 359 €Alvar Aallon suunnittelema Artek-tuoli on lähes sadan vuoden iästään huolimatta trendikäs ja tyylikäs valinta – siis ajaton. Tässä tuolissa on mukava istua vaikka kahvikuppi kädessä nauttien elämästä ilman kiireitä. Tuotteen voi ostaa keskiviikkona kello 7.

Suosittelemme

 

Arne Jacobsen Bankers -seinäkelloArne Jacobsen -seinäkello, 149 €
Maailmankuulu tanskalainen arkkitehti ja huonekalusuunnittelija Arne Jacobsen on suunnitellut tämän upean seinäkellon alunperin Tanskan kansallispankille. Tässä kellossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja moderni design. Tuotteen voi ostaa keskiviikkona kello 7.

 

La Cafetière Monaco-pressopannuLa Cafetiére -pressopannu 19,90 €

Hyvä kahvi on nautinto. Perinteisen suodatinkahvin lisäksi erilaisia kahvintekotapoja on useita. Yksi helpoimmista on pressopannulla tehtävä kahvi, joka on itsessään nautinnollinen kokemus. Pressopannullinen kahvia ja lokoisa asento, siinä on kaikki mitä tarvitaan. Tuotteen voi ostaa keskiviikkona kello 7.

 

Jack & Jones Tim Original Elmwood -puuvillahousut.Jack & Jonesin -puuvillahousut, 19,90 €
Beigen väriset puuvillahousut ovat monikäyttöisyydessään nappiostos, sillä niihin on helppo yhdistää paidat, neuleet ja vaikka irtotakki. Rentoutta on helppo lisätä käärimällä lahkeita pari kierrosta. Tuotteen voi ostaa torstaina kello 7.

 

Balmuir Winston -samppanjajäähdytinBalmuir Winston -samppanjajäähdytin, 99,90 €
Kun on juhlan aika, kannattaa nauttia hyvistä kuplajuomista – kylmänä. Samppanja- tai kuohuviinipulloa ei kannata kuitenkaan piilotella, joten tyylikäs jäähdytin on paikallaan. Tuotteen voi ostaa torstaina kello 7.

 

Riedel Veritas -samppanjalasiRiedel -samppanjalasit (2 kpl), 49,90 €
Balmuirin samppanjajäähdyttimestä tarjoiltu samppanja ansaitsee arvoisensa lasit. Kun puhutaan laadusta, on Riedel valistuneen kuplajuoman ystävän valinta. Riedel Veritas -lasit eivät ole pelkästään visuaalinen asia, vaan niiden oikeanlainen muotoilu nostaa esille samppanjan tuoksua, makua ja kuplia. Tuotteen voi ostaa perjantaina kello 7.

 

Kuvat: Stockmann

Lue lisää