Tyylikäs paluu – Kämmen esitteli uusia käsineitä

Kämmen on Tyyliniekan pitkäaikainen ihastus, joka on viettänyt pari vuotta hiljaiseloa. Nyt Kämmen on tehnyt paluun uusilla käsineillään.

Ne joille Kämmenen tarina ei ole tuttu, niin kyseessä on kolmen ystävyksen perustama käsinemerkki, joka syntyi tarpeesta löytää värikkäitä käsineitä. Suomen markkinoilla kun oli tuohon aikaan myynnissä lähinnä tummanpuhuvia käsineitä. Tämän jälkeen tutustuin merkkiin lähemmin ja talouteemme hankittiin vuosien varrella puolen tusinaa Kämmen-paria. Toiset ajokäsineet hukkasin kirvelevästi Sveitsissä työmatkalla taksin takapenkille. 🙁

Pari kolme vuotta sitten Kämmenen tahti hiipui, kunnes tänä syksynä törmäsin taas Kämmenen Instagram-postauksiin, joissa esiteltiin tyylikkäitä uutuuskäsineitä.

Pekarinnahkaiset käsineet – The Passenger

Suosittelemme

Ensimmäisenä bongasin tyylikkään näköiset harmaat käsineet, jotka on tehty arvokkaasta pekarinnahkasta. Harmaat käsineet ovat naisten mallistoon kuuluvia, kun taas miehille on tarjolla samasta The Passenger -mallistosta ruskeat käsineet. Talvikäyttöä silmällä pitäen huomionarvoista on se, että The Passenger -malliston käsineet ovat vuorittomat. Hintaa Unkarissa käsinommelluilla käsineillä on 220 euroa.

Peurannahkaiset rukkaset – The Nomad

Kämmenen toinen uutuusmalli on samalla uusi aluevaltaus. Kyseessä on The Nomad -nimeä kantavat rukkaset, jotka on tehty peurannahkasta. Rukkasissa on The Passenger -käsineistä poiketen muhkea kaninturkisvuori, joka on tuttu ratkaisu Kämmenen aiemmista talvikäsineistä. Tämän pohjalta uskallan luvata, että rukkasissa eivät kädet palele. Unkarissa valmistetuilla rukkasilla on hintaa 120 euroa.

Kämmen The Nomad - nahkarukkaset
Kämmen The Nomad -nahkarukkaset.

Kämmen myy käsineitään suoraan ilman välikäsiä omassa verkkokaupassaan ja niihin sisältyy ilmainen toimitus. Samalla kannattaa tsekata aiempien käsinemallien saatavuus, mikäli olet etsimässä lämpimiä nahkakäsineitä talveksi.

Kuvat: Kämmen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.