“Tyyli hiipii suomalaiseen mieheen”

Taloussanomien Näkökulma-osiossa on mielenkiintoinen kirjoitus otsikolla “Tyyli hiipii suomalaiseen mieheen“. Siinä bändikonsultti Pia Sievinen kirjoittaa omista havainnoistaan kuinka Helsingin kaduilla tulee vastaan yhä enemmän tyylikkäästi pukeutuneita miehiä. Suosittelemme artikkelia lämpimästi, kuten myös Ville Raivion tyylikirjoituksia sunnuntain Taloussanomissa.

Suomalaisen miehen tyyliasiat ovat muutenkin pinnalla, etenkin verkossa. Tyyliniekka on tästä yksi hyvä esimerkki, mutta vain yksi. Tyyliniekan ja monen tyyliharrastajan alkuperäisenä inspiraatiolähteenä on toiminut Keikari.com, joka on klassisesta tyylistä syvällistä tietoa etsivälle oikea aarreaitta.

Toinen mainitsemisen arvoinen, enemmän katuhenkisempää tyyliä edustava foorumi on Tyylit.fi, jonka taustalla on mm. Tyyliniekan mielestä Suomen tyylikkäimmin pukeutuva mies, Atte Rytkönen. Hänet tunnetaan maailmallakin suositun DressLikeA-blogin ylläpitäjänä.

Tamperelaista tyyliosaamista edustaa puolestaan Juho Rehakka, jonka The Nordic Fit -blogi on erittäin inspiroiva erityisesti kuvamaailmansa suhteen. Juhon ajatuksia tyylistä voit puolestaan kuunnella Yle Radio 1:n Hienostelua-ohjelman haastattelusta.

Kaiken kaikkiaan, suomalaisten miesten tyyliasiat ovat menossa blogien perusteella askeleen parempaan suuntaan.

Lue lisää