Turun Omega Service huoltaa myyntiin Omegan vintage-malleja

Kaupallinen yhteistyö: KultaViljaset

Mitä valtuutetulta Omega-huollolta vaaditaan? Yksinkertainen kysymys pitää sisällään paljon vaatimuksia ja työtä, mutta jos asiaan pitää vastata lyhyesti, niin Omega-huollon saamiseen ja ylläpitämiseen vaaditaan jatkuvaa panostusta Omegan speksien mukaiseen, merkkikohtaiseen huoltovälineistöön. Tämän lisäksi vaaditaan kehittymishaluinen – ja kykyinen kelloseppä, joka on käynyt kelloseppäkoulun ja omaa riittävästi kokemusvuosia läpäistäkseen Omegan testin Tukholman koulutuskeskuksessa.

KultaViljasten kelloseppä työssään.

KultaViljasten kelloseppä työssään.

Kun viet kellosi viralliseen Omega-huoltoon – eli esimerkiksi KultaViljasille – tehdään huollot aina Omegan ohjeistuksen mukaisesti. Huollossa kuluneet osat vaihdetaan tehtaalta tulleisiin merkkikohtaisiin osiin ja mm. kuorityöt tehdään tiukasti ohjeiden mukaisesti. Tiukkojen laatukriteereiden mukaisesta huollosta asiakkaalle annetaan aina kirjallinen huoltodokumentti, sekä kahden vuoden käyntitakuu.

KultaViljaset mukana Aika tyylikäs -tapahtumassa Tampereella

Kellokauppa KultaViljaset on mukana Tampereen Aika tyylikäs -tapahtumassa huollettujen Omega -vintage-kellojensa kanssa. Vintage-kiinnostus kuuluu kaikille, ja sopii erinomaisesti tyylikkääseen ja klassiseen pukeutumiseen yhtä hyvin kuin rennon retrohenkiseenkin. Kauniit aikalaiset tähän päivään nostettuna ja käyttökuntoon huollettuna sopivat hyvin naisille ja miehille, sillä 50- ja 60-luvun kellot ovat kuoriensa osalta maltillisen kokoisia, halkaisijaltaan pääasiassa noin 33-34 millimetriä. Näin ne sopivat kooltaan kenelle tahansa sukupuoleen katsomatta.

Omegan vintage-kelloja.

”Valikoimissamme on pääosin 400-800 euron hintaluokkaan sijoittuvia, täysin huollettuja mekaanisia rannekelloja – vedettäviä ja automaatteja, joiden hintataso on useamman kukkarolle sopiva”, kertoo Tarja Viljanen, joka hallinnoi Kellotorin KultaViljasten sivustoa.

”Useammat liikkeessämme poikkeavat vintage-kellojen ostajat eivät suinkaan ole vain intohimoisia keräilijöitä, vaan kauniin kunnostetun sveitsiläisen käyttökellon ostajia, joka on kierrätystä parhaimmillaan”, Tarja Viljanen jatkaa.

Kellotori-sivustolle ovat löytäneet keräilijöiden ja harrastajien lisäksi tavalliset tyylitietoiset ihmiset, jotka arvostavat sveitsiläisiä kelloja ja käsityötä.

Kauneutta on kaikkialla – Aegaon tuo väriä elämään ja raikkaan tuulahduksen naapurimaasta

Vintage-kellojen lisäksi KultaViljasia kiehtovat myös uudet kellot, joista tuoreimpana edustuksena on virolaisen Aegaon Watchesin AEGAON, jonka kellot suunnitellaan ja kootaan Tallinnassa.

AEGAON Tabula Rasa
AEGAON Tabula Rasa Cameleon on näyttävä ja väriään vaihtava yksilö rohkean naisten tai miehen käteen.

AEGAON tunnetaan etenkin isoista ja muhkeista kelloistaan, joille on oma vankka kannattajajoukkonsa. Näyttävien kellojen ystävien lisäksi AEGAON:ilta löytyy hillitymmän kokoinen, mutta värikäs Tabula Rasa -mallisto. Yhtä kaikki, AEGAON-kellot huomataan.

KultaViljaset ja Aegaon Watches ovat mukana maaliskuun lopussa Aika Tyylikäs -tapahtumassa Tampereella. Ilmoittaudu tapahtumaan ilmaiseksi täältä.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.