Turun Kirjamessut 2016

Lokakuun alkupuolella järjestettävä Turun Kansainväliset Kirjamessut on Suomen vanhin kirjamessutapahtuma. Teemaltaan vuosittain vaihteleva tapahtuma kokoaa yhteen lukijat, kirjailijat, kustantajat ja kauppiaat. Kirjailijahaastattelut, näytelukemiset sekä teemoitetut keskustelut keräävät ympärilleen runsaasti väkeä. Vuoden 2016 teemana ovat Saksa ja Satakunta.

tkmwsoypaneeli
Erilaiset kirjailijapaneelit ovat osa Kirjamessujen tarjontaa

Antikvariaateilla on oma, innokas asiakaskuntansa
Antikvariaateilla on oma, innokas asiakaskuntansa

Erityishuomion ansaitsee antikvariaattien runsas paikallaolo. Menneiden vuosien aarteet on hinnoiteltu usein sangen lompakkoystävällisesti ja näinpä kiintoisat opukset kannattaa siepata talteen. Mukaan mahtuu niin kansakoulujen havaintotauluja kuin aitoa antiikkiakin. Löytävätpä tyyliniekatkin hyllyihinsä sopivia menneiden vuosien teoksia.

tkmantikat2jalkineet
Teos todistaa Suomesta joskus löytyneen myös jalkineosaamista

Olisiko tässä Jokamiehen seinätaulu?
Olisiko tässä Jokamiehen seinätaulu

Kirjamessujen ohella Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa järjestetään Turun Ruoka- ja Viinimessut. Tarjonta on laaja, käsittäen ruoantuottajat, keittiötarvikevalmistajat sekä muut alan palvelut. Messujen aikana järjestetään myös ruoanlaittokursseja. Nälkäinen messuvieras voi nostaa tunnelmaansa paitsi alueen ravintoloissa myös keräämällä erinomaisia maistiaisia. Miehisiin makuhermoihin osui ehkä parhaiten Poppamies tarjonnallaan etenkin syksyyn sopivan savuchilikastikkeensa myötä.

tkmkirjaruokamessut
Ruokamessuilla on tarjolla myös hengenravintoa

Vuonna 2016 messut osuvat 30.9.-2.10. käsittävälle viikonlopulle. Paikalle pääsee kätevästi Turun keskustasta liikennöivällä messubussilla sekä tietenkin henkilöautolla.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.