Trendikkään lasiruudukkoseinän persoonallinen versio syntyi Nissinen Design Groupin käsissä

Kaupallinen yhteistyö: Nissinen Design Group

Mitä syntyy, kun yhdistetään unelma trendikkäästä metallikehyksisestä lasiseinästä Nissinen Design Groupin osaamiseen? Lopputulos on uniikki, tarkoitukseensa suunniteltu käsintehty katseenvangitsija, jossa yhdistyy toiminnallisuus ja käyttötarkoitus. Ammattilaisten hyödyntäminen tarpeiden kartoittamisessa ja ratkaisun esittämisessä synnytti onnistuneen väliseinäratkaisun, johon oma mielikuvitus ei olisi riittänyt.

Onnistunut lopputulos! Perinteisimpien lasiruudukkoseinien sijaan tilassa on nyt ylväänä persoonallinen seinä-ovi -yhdistelmä ympyräkuviolla.

Trendejä uudella twistillä

Lähivuosinen trendiksi ovat nousseet mustakehyksiset lasiruudukkoseinät ja – ovet. Seinät ovat vahva visuaalinen elementti, mutta parhaimmillaan myös funktionaalisia jakamaan tiloja ja edistämään valon kulkua asunnoissa ja toimistoissa. Entäpä kun olet tykästynyt lasiovien ideaan tilanjakamisesta keveällä ja valosuodattavalla tavalla, mutta kaipaatkin hieman viritetympään versiota ratkaisuksi, jotakin uutta ja erilaista, mutta et vielä tiedä mitä. Siinä vaiheessa kannattaa ottaa yhteys Nissinen Design Groupiin.  Lopputuloksena syntyy persoonallinen lasiseinä, joka täyttää sekä toiminnalliset että ulkonäölliset toiveet, luo asuntoon uniikkia ja modernia tunnelmaa, ja nostaa myös asunnon arvokkuuden tuntua.

Konsultointipalvelun avulla löytyy mieluinen, tarpeet ja toiveet täyttävä, vaihtoehto

Mikäli lasiseinä on ollut sinunkin unelmalistallasi, kannattaa prosessi aloittaa yhteydenotolla ja lähettämällä ne toiveet, jotka ovat jo mielessä seinään tai seinä-ovi –yhdistelmään liittyen.  Osana palvelua on veloitukseton konsultointipalvelu, jonka aikana halutusta ratkaisusta ja tarpeista keskustellaan monipuolisesti. Tämän pohjalta Nissinen Design Group piirtää ehdotuksen ratkaisusta.

Toiveena oli “jotakin erilaista”. Nissinen Design Group toimitti erilaisia uudenlaisia toteutusideoita, joiden pohjalta suunniteltiin lopullinen toteutus.

Oma vinkkini onkin, että kannattaa suhtautuu lasiseinän tai oven hankintaan avoimin mielin, kertoa omat toiveensa mahdollisemman tarkkaan, ja antaa suunnittelijoiden ammattitaidolla esittää tarpeiden ja toiveiden pohjalta ehdotuksia, joita et itse edes tullut ajatelleeksikaan. Myös lasiseinien ja ovien käyttökohteissa ja tarkoituksissa kannattaa pitää avoin mieli. Ratkaisuilla voidaan korvata perinteisiä kipsilevyseiniä kokonaan tai osittain sekä jakaa isoja tiloja useampaan käyttötarkoitukseen. Myös kylpyhuoneet ja keittiöt ovat nykyään suosittuja käyttökohteita.

Suosittelemme

Vaikka nyt trendikkäistä lasiseinistä tulee ensimmäisenä mieleen ruudulliset versiot, vaihtoehtoja persoonalliselle ilmeelle on kuitenkin monia. Seinissä ja ovissa voidaan leikitellä muodoilla ja kuvioilla sekä eri lasien yhdistelmillä. Perinteisen ruutulasiseinän ystävät voivat kokeilla esimerkiksi erikokoisten neliöiden yhdistelmää symmetrisen ruudukon vaihtoehdoksi.

Uskalla rohkeasti antaa ammattilaisille vapauksia suunnittelussa ja saat jotakin parempaa kuin mihin oma mielikuviuksesi olisi yltänyt.

Myös materiaaleissa ja väreissä vaihtoehtoja – miten haluat mukauttaa ratkaisusi persoonallisemmaksi

Nyt pinnalla olevien mustien kehikkojen lisäksi, teräskehikoita on saatavissa lukuisissa väreissä, sillä valittavana on värit Tikkurilan värikartasta sekä RAL-värikartoista.  Myös kehikon pintaviimeistelyllä voidaan tuoda erilaista ilmettä. Esimerkiksi kehikot voidaan viimeistellä vintagemaisella ajatuksella tuomaan autenttista vanhan ajan tehdastunnelmaa.

Valitussa ovi-seinä -yhdistelmässä yhdistettiin kahta erilaista lasia sekä musta kehikko.

Lasivaihtoehtoja on saatavilla monia, mutta suosituimmiksi ovat nousseet kirkas lasi sekä näköestettä tarjoavat maitolasi ja raitalasi. Lasiseinä on sopiva tilanjakaja myös makuuhuoneen seinäksi tai toimistoon, sillä lasiksi voi valita myös paksumman äänieristetyn lasin. Kehikkoihin voidaan myös lisätä erilaisten lasien lisäksi muitakin materiaaleja, kuten puuta.

Raitalasi tarjoaa näkösuojaa, mutta päästää valon kauniisti läpi.

Itse ovimekanismikin voidaan toteuttaa monella tavalla. Siksi onkin tärkeää pohtia pelkän ulkonäön lisäksi myös toiminnallisuutta.  Ovet voivat olla esimerkiksi perinteisiä saranaovia tai saranalliset pariovet eli niin sanotut ranskalaiset ovet. Ratkaisu voi olla myös haitariovi, liukuovi tai useamman liukuoven yhdistelmä. Lasiseiniä ja ovia voi personoida myös lisävarustein, huoneiden käyttötarkoitus mielessä.  Seinään voidaan yhdistää esimerkiksi kiinteästi hyllyjä tai vaikkapa verhokisko, jos tilaa halutaan pimentää tai pehmentää verhoin.

Usein kysyttyä palvelusta ja hinnoista

Seinähaaveilussa on hyvä myös pysähtyä hetkeksi pohtimaan teknisiä seikkoja. Nissinen Design Group valmistaa seinät teräksestä ja ne vaativat ympärilleen vankkatekoiset seinät asennusta varten. Materiaalit ja rakenteet on tarpeen huomioida suunnittelutyössä, joten kerro rohkeasti yritykselle kohteen tiedot. Näin he voivat ottaa olosuhteet huomioon ja suunnitella paikalleen sopivan ratkaisun.

Hinnaltaan lasiseinät asettuvat keskihinnoiltaan noin 400-500 euron neliöhintaan. Hintaan vaikuttaa ruudukoiden määrä, seinän profiili sekä väri. Myös valitulla lasilla on hintaan vaikuttava tekijä sekä lisätyllä personoinnilla.

Personointi ja valitut lasit vaikuttavat hintaan.

Toimitusajat ovat sesongista riippuen noin 4-5- viikkoa. Asennuksestakaan ei tarvitse erikseen murehtia, sillä se kuuluu tilatun tuotteen hintaan ammattilaisten toimesta. Aika asennukselle sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, kun tuotteen toimitusaikataulu on vahvistunut, ja asennustyön osuudesta on mahdollista myös saada kotitalousvähennys. Aikaa asennukseen on hyvä varata yksi päivä.

Lopputulos on uutta ja erilaista

Kuvauskohteessamme personointiin valittiin sekä lasien yhdistelmä ja iso ympyrämuoto. Lasiseinää tiedusteltiin ajatuksella ”jotakin muuta kuin paljon kuvissa näkyneet lasiruudukkoseinät” ja pyydettiin Nissinen Design Groupin suunnittelijalta ajatuksia ja vaihtoehtoja  ideaksi.  Suunnittelija kyseli myös tarkasti mitä funktiota lasiseinä- ja ovi yhdistelmällä halutaan ratkaista ja millaisessa käytössä oven yhdistävät tilat ovat.

Ison ympyrämuodon lisäksi, kauniit yksityiskohdat vangitsevat katseen.

Yksi isoimpia lähtökohtia oli valon mahdollisimman vapaa kulkeminen huoneesta toiseen asunnon valoisuuden maksimoimiseksi.  Oven takana sijaitseva huone toimii toimistona ja vierashuoneena, jossa pääosin ovia pidetään auki. Käyttötarkoitukseen pohjautuen, Nissinen Design Groupin suunnittelija ehdotti ympyrämuodon sisään raitalasia. Valinnan funktio on luoda kevyttä näköestettä ja rauhaa, mutta antaa valon kuitenkin virrata vapaasti. Onnistunut suunnittelu ja lopputulos lähtevät hyvin toteutetusta alkukartoituksesta, kuten tämäkin tilanne osoitti. Lopputuloksena syntyi persoonallinen ja toimiva ratkaisu, joka kutkuttaa niin visuaalisesti kuin funktionaalisesti.

Ovivaihtoehdoksi valittiin pariliukuovet. Raitalasin ja kirkkaan lasin yhdistelmä on juuri tarkoitukseensa sopiva – tarjoaa kevyttää näkösuojaa, mutta antaa valon kuitenkin virrata kauniisti.

Nissinen Design Group tarjoaa asiakkailleen luotettavaa apua kotitilojen ja toimistojen suunnittelussa – aina materiaalivalinnasta ja ideasta lopulliseen asuintilan tai tuotteen toteuttamiseen. Nissinen Design Groupilta on saatavissa niin valikoima standardituotteita kuin mittatilauksena juuri sinulle räätälöidyt ratkaisut. Yrityksen valikoimissa löytyvät lasiseinät ja –ovet, suihkuseinät sekä asiakkaiden toiveiden mukaiset metallityöt, kuten esimerkiksi raput ja kaiteet. Lisäksi valikoimissa on piensisustustuotteita kuten valaisimia, tuoleja, pöytiä ja muita tasoja.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat