Täydellinen smokkikello

Smokki, tuo juhlavan etikettipukeutumisen rennoin kokonaisuus, on kasvattanut suosiotaan suomalaisten keskuudessa, eikä syyttä. Smokki tuo kantajalleen kepeää juhlamieltä irroittaen ajatukset samalla arjesta, ja esimerkiksi tästä syystä nuorkauppakamarin iltagaaloissa smokki on lähtökohtainen valinta tumman puvun ohella.

Smokki tuo juhlamielen.
Smokki tuo juhlamielen.
Lue Tyyliniekan artikkeli smokista.

Juhlissa ajantaju saattaa joskus hieman hämärtyä, joten asiaan kuuluva hillitty rannekello sopii hyvin kokonaisuuteen. Toki jos on henkisesti mahdollista, kello kannattaa jättää pois kokonaan ja nauttia juhlista ilman ajan kahleita. Mutta monille meistä kello on osa pukeutumista ja koska smokkietiketti sen sallii, voi rannekellon hyvillä mielin ranteeseen laittaa. Tällöin kannattaa kuitenkin jättää sporttikello pois ranteesta, vaikka muuan salainen agentti sukeltajankello ranteessa smokki päällä kulkeekin, sillä harvalla meistä on lupa tappaa. 🙂

Hillityn kokoinen mustatauluinen vintage-Omega on täydellinen smokkikello.
Hillityn kokoinen mustatauluinen vintage-Omega on täydellinen smokkikello.

Valitse elegantti rannekello

Täydellinen smokkikello on hillityn kokoinen ja näköinen pukukello, tai juhlakello. Smokin kanssa varmin valinta on käyttää kellossa mustaa nahkaranneketta. Kellon kokoon vaikuttaa myös kalvosimen kireys, eli kellon pitää sujahtaa nätisti kalvosimen alle piiloon. Tyylittelevä mies valitsee myös kalvosinnapit kelloon sointuvasti, tai päinvastoin. Kultakellon kanssa sopivat kultaiset kalvosinnapit täydellisesti. Kellotaulun värillä ei ole niin väliä, kunhan se on hillitty.

Suomen markkinoilla on runsaasti hyväkuntoisia Omegan rannekelloja tarjolla, joita saa todella edullisesti.
Suomen markkinoilla on runsaasti hyväkuntoisia Omegan rannekelloja tarjolla, joita saa todella edullisesti.

Laadukas smokkikello ei maksa välttämättä maltaita, sillä tyylikäs vintagekello on mitä parhain valinta ranteeseen. Tämä yksinkertaisesti siitä syystä, että markkinoilla on tarjolla runsaasti vintagerannekelloja, joiden design huokuu eleganssia. Hintataso on lähtökohtaisesti hyvin maltillinen ja huollettuna vintagekello kestää isältä pojalle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Podcast: Johdatus Breguetin maailmaan

Tyyliniekka Podcast kävi toimittaja Samu Salmenkankaan mukana tutustumassa legendaarisen Breguet-kellomerkin taustoihin. Haastattelimme merkin asiantuntijaa Ilpo Harjutsaloa. Kuuntele haastattelu https://open.spotify.com/show/76Ww2afKuPN44RdQ3UNaZBSuora Spotify-linkki: https://open.spotify.com/show/76Ww2afKuPN44RdQ3UNaZBEpisodi löytyy yleisimmiltä podcast-alustoilta.

Breitling Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham -mallisto

Breitling esitteli Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham -kellomalliston, joka on suunniteltu yhteistyössä Victoria Beckhamin muotitalon kanssa. Mallisto kattaa 1,500 kappaleen rajoitetun erän joko ruostumattomasta teräksestä tai keltaisesta kullasta valmistettuja kelloja.

Historiallisen tyylikäs Longines Conquest Heritage Power Reserve

Longines Conquest Heritage Power Reserve on moderni tulkinta 1950-luvun upeasta kellomallista, jonka erikoisuus on keskellä sijaitseva käyntivaramittari.Rikkaan historian omaava Longines juhlistaa tänä vuonna Conquest-kellomallistonsa...

Galvin Watch Company Suvi – Kolmas näytös

Kotimaiset juuret omaava Galvin Watch Company julkaisee kolmannen kellomallistonsa keväällä. Tonneua-tyylisellä tynnyrikuorella varustettu Suvi-mallisto tulee saataville Kickstarter joukkorahoituspalvelun kautta huhtikuun 2024 aikana.Australialainen Galvin Watch...

Tyyliniekan uusimmat