TAG Heuer x Porsche Carrera juhlistaa globaalia kumppanuutta

TAG Heuer ja Porsche ovat vuosikymmeniä kestäneen epämuodollisen yhteiselon jälkeen “virallistaneet” suhteensa, jota juhlistettiin TAG Heuer x Porsche Carrera -kellomallilla.

Vaikka Porsche ja TAG Heuer on yhdistetty toisiinsa erilaisissa autourheiluun liittyvissä yhteyksissä jo pitkään, on yhteistyö liittynyt esimerkiksi Steve McQueenin ja Jo Siffertin kaltaisten ikonisten hahmojen työskentelyyn merkkien kanssa – josta kenties tunnetuin esimerkki on vuonna 1971 valmistunut Le Mans -elokuva.

Tuoreempi esimerkki molempien merkkien limittäisestä yhteiselosta on ollut Greyn Anatomia -sarjastakin tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä Patrick Dempsey, joka on paitsi TAG Heuerin brändilähettiläs, myös tunnettu kilpa-autoilija nimenomaisesti Porschen ratissa.

-- MAINOS --

Frédéric Arnault (TAG Heuer) ja Detlev von Platen (Porsche)
Yhteistyön julkistivat TAG Heuerin toimitusjohtaja Frédéric Arnault (vasemmalla) ja Porschen johtokunnan jäsen Detlev von Platen 4. helmikuuta pidetyssä virtuaalisessa tiedotustilaisuudessa.

TAG Heuer ja Porsche ovat tehneet tiimikohtaista yhteistyötä mm. Porsche Formula E Team -tallin kanssa, mutta laajempi yhtiöiden välinen kumppanuus on solmittu vasta nyt, vuonna 2021. Tämä “partners in time” -yhteistyö julkistettiin 4. helmikuuta ja sitä juhlistettiin TAG Heuer x Porsche Carrera -kellomallilla.

TAG Heuer x Porsche Carrera

Uutuusmalli pohjautuu heinäkuussa 2020 esiteltyyn, uudistuneeseen Carrera Sports -kronografiin, jonka tunnistettavimpia piirteitä ovat 44 millimetrin kellonkuoressa olevat kolme pikkutaulua, sekä takymetriasteikon omaava kiinteä kellonkehä. Koneistona on puolestaan valmistajan omaa tuotantoa oleva, 80 tunnin käyntivaran tarjoava Heuer 02.

Porsche Carrera -malliin on tuotu hyvällä maulla autourheiluun ja Porscheen liittyviä yksityiskohtia, kuten asfalttitekstuurin omaava kellotaulu, kellonkehässä oleva Porsche-logo ja Porschen mittaristosta inspiraationsa saanut kellotaulun numeroindeksien fontti. Kokonaisuuden täydentää Porschen nahkasisustuksesta tuttu tikkaus kellon nahkarannekkeessa.

Vauhtia ja sporttisuutta huokuvan uutuusmallin Suomen vahvistamattomat hinnat ovat teräsrannekkeella 5.700 euroa ja nahkarannekkeella 5.550 euroa. Kellojen odotetaan olevan saatavilla helmikuussa.

Pähkinänkuoressa

 • Malli: TAG Heuer x Porsche Carrera
 • Koneisto: Heuer 02 -inhouse (automaattikronografi)
 • Käyntitaajuus: 28 800
 • Käyntivara: 80 tuntia
 • Kuori: ruostumaton teräs
 • Rungon halkaisija: 44 mm
 • Kellon paksuus: 15,27 mm
 • Lasi: kupera safiiri (heijastesuojattu)
 • Takakansi: safiiri
 • Vesitiiviys: 100 m (10 ATM)
 • Ranneke: teräs, nahka
 • Rannekkeen leveys: 20 mm
 • Hinta: 5700 € (teräsranneke), 5550 € (nahkaranneke)

Lisätietoja ja kuvat: TAG Heuer

-- MAINOS --

Pirkan Kellon kuuma kello
Kaupallinen yhteistyö

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Suomalainen kelloalan palkintogaala palkitsi vuoden parhaat

Tyyliniekka Watch Awards -palkintogaala järjestettiin 24. helmikuuta Tampereella Courtyard by Marriott Tampere City -hotellilla suorana Youtube-lähetyksenä, jossa palkittiin voittajat...

Seuraa suoraa lähetystä 24.2.2021 kello 19: Tyyliniekka Watch Awards

Suomen merkittävin kelloalan palkintogaala Tyyliniekka Watch Awards järjestetään 24. helmikuuta Tampereella Courtyard by Marriott -hotellilla Youtube-lähetyksenä, jossa palkitaan voittajat...

Casio G-SHOCK Shougeki-Maru Limited Edition MRG-B2000SH-5ADR

G-SHOCK MRG-B2000SH-5ADR on saanut inspiraationsa Shougeki-Marusta, alkuperäisestä KABUTO-kypärästä, jollaisista japanilaiset Samurai-taistelijat tunnettiin. G-SHOCK on kunnostautunut teknisesti pomminvarmojen digitaalikellojen valmistajana, jonka...

Uutuus: Oris Whale Shark Limited Edition

16Sveitsiläinen Oris on jälleen hyvällä asialla, ja tukee uudella Oris Whale Shark Limited Edition -kellomallilla uhanalaisen valashain suojelemista.  Atlantilla, Intian...

Seiko Prospex Alpinist Mountain Sunset 2021 Limited Edition SPB201J1

Seiko Prospex Alpinist Mountain Sunset 2021 on japanilaisvalmistajan toinen pelkästään Eurooppaan suunnattu Alpinist-kellomalli. Seikon kulttisuosiota nauttiva, vuonna 1959 esitelty Alpinist-kellomalliston...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.