TAG Heuer x Porsche Carrera juhlistaa globaalia kumppanuutta

TAG Heuer ja Porsche ovat vuosikymmeniä kestäneen epämuodollisen yhteiselon jälkeen “virallistaneet” suhteensa, jota juhlistettiin TAG Heuer x Porsche Carrera -kellomallilla.

Vaikka Porsche ja TAG Heuer on yhdistetty toisiinsa erilaisissa autourheiluun liittyvissä yhteyksissä jo pitkään, on yhteistyö liittynyt esimerkiksi Steve McQueenin ja Jo Siffertin kaltaisten ikonisten hahmojen työskentelyyn merkkien kanssa – josta kenties tunnetuin esimerkki on vuonna 1971 valmistunut Le Mans -elokuva.

Tuoreempi esimerkki molempien merkkien limittäisestä yhteiselosta on ollut Greyn Anatomia -sarjastakin tunnettu yhdysvaltalaisnäyttelijä Patrick Dempsey, joka on paitsi TAG Heuerin brändilähettiläs, myös tunnettu kilpa-autoilija nimenomaisesti Porschen ratissa.

Frédéric Arnault (TAG Heuer) ja Detlev von Platen (Porsche)
Yhteistyön julkistivat TAG Heuerin toimitusjohtaja Frédéric Arnault (vasemmalla) ja Porschen johtokunnan jäsen Detlev von Platen 4. helmikuuta pidetyssä virtuaalisessa tiedotustilaisuudessa.

TAG Heuer ja Porsche ovat tehneet tiimikohtaista yhteistyötä mm. Porsche Formula E Team -tallin kanssa, mutta laajempi yhtiöiden välinen kumppanuus on solmittu vasta nyt, vuonna 2021. Tämä “partners in time” -yhteistyö julkistettiin 4. helmikuuta ja sitä juhlistettiin TAG Heuer x Porsche Carrera -kellomallilla.

TAG Heuer x Porsche Carrera

Uutuusmalli pohjautuu heinäkuussa 2020 esiteltyyn, uudistuneeseen Carrera Sports -kronografiin, jonka tunnistettavimpia piirteitä ovat 44 millimetrin kellonkuoressa olevat kolme pikkutaulua, sekä takymetriasteikon omaava kiinteä kellonkehä. Koneistona on puolestaan valmistajan omaa tuotantoa oleva, 80 tunnin käyntivaran tarjoava Heuer 02.

Suosittelemme

Porsche Carrera -malliin on tuotu hyvällä maulla autourheiluun ja Porscheen liittyviä yksityiskohtia, kuten asfalttitekstuurin omaava kellotaulu, kellonkehässä oleva Porsche-logo ja Porschen mittaristosta inspiraationsa saanut kellotaulun numeroindeksien fontti. Kokonaisuuden täydentää Porschen nahkasisustuksesta tuttu tikkaus kellon nahkarannekkeessa.

Vauhtia ja sporttisuutta huokuvan uutuusmallin Suomen vahvistamattomat hinnat ovat teräsrannekkeella 5.700 euroa ja nahkarannekkeella 5.550 euroa. Kellojen odotetaan olevan saatavilla helmikuussa.

Pähkinänkuoressa

 • Malli: TAG Heuer x Porsche Carrera
 • Koneisto: Heuer 02 -inhouse (automaattikronografi)
 • Käyntitaajuus: 28 800
 • Käyntivara: 80 tuntia
 • Kuori: ruostumaton teräs
 • Rungon halkaisija: 44 mm
 • Kellon paksuus: 15,27 mm
 • Lasi: kupera safiiri (heijastesuojattu)
 • Takakansi: safiiri
 • Vesitiiviys: 100 m (10 ATM)
 • Ranneke: teräs, nahka
 • Rannekkeen leveys: 20 mm
 • Hinta: 5700 € (teräsranneke), 5550 € (nahkaranneke)

Lisätietoja ja kuvat: TAG Heuer

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat