Suomalaista taidetta rintataskuun

Taskuliina on mitä mainioin asuste, jolla voi kruunata oman tyylinsä. Se tärkein taskuliina on tietenkin valkoista pellavaa, mutta tämän jälkeen katse kannattaa kääntää värikkäämpiin malleihin. Värikäs ei ole kuitenkaan räikeän synonyymi, vaan värikkyyttä kannattaa hakea erilaisien kuosien kautta – ja maanläheisissä väreissä. Hyvin suunniteltu taskuliina antaa pukeutujalle useita mahdollisuuksia, joten määrän sijasta kannattaa tässäkin tapauksessa panostaa laatuun.

DLA – The Symposium

Tyyliniekan sivuilla on useampaan otteeseen vilahtanut #tyylit-taituri Atte Rytkönen, joka tunnetaan kansainvälisesti arvostetun DressLikeA-tyyliblogin taustahahmona. Olikin vain ajan kysymys milloin DressLikeA laajentaa toimintansa bloggaamisen ulkopuolelle ja asusteet olivat tähän luontainen askel.

DLA - The Symposium -taskuliina
Sain joulun alla lahjaksi DLA-tuotemerkillä markkinoille tuodun The Symposium -taskuliinan, joka puhuttelee kaltaistani historiasta kiinnostunutta tyyliniekkaa vahvasti. Taskuliinan idea on yksinkertaisuudessaan kaunis, eli siihen on painettu Akseli Gallen-Kallelan tunnettu maalaus – Symposion – jossa esiintyvät suomalaisen taiteen suurmiehet Oskar Merikanto, Jean Sibelius, Robert Kajanus ja Gallen-Kallela itse.

https://www.instagram.com/p/BOSgMYPBEME/

Taskuliina on kaikin tavoin laadukasta italialaista työtä. Ohut villasilkkisekoite tekee taskuliinasta kepeän ja helposti aseteltavan ilman, että rintatasku pullistuu näkyvästi. Käsinrullatut reunat tuovat taskuliinaan oikealla tavalla käsityöläisyyden leimaa ja dynaamisuutta. Suomeksi sanottuna taskuliinan voi tunkea rintataskuun miten tahansa, niin se näyttää hyvältä.

DLA - The Symposium

Suosittelemme

The Symposium -taskuliina antaa mahdollisuuden leikittelyyn, sillä maalauksessa olevia yksityiskohtia voi asetella esille erilaisilla puffeilla.  🙂

DLA-tuotteita voit ostaa osoitteesta https://dresslikea.com/shop/

Lue lisää

Taskuliina on mitä mainioin asuste, jolla voi kruunata oman tyylinsä. Se tärkein taskuliina on tietenkin valkoista pellavaa, mutta tämän jälkeen katse kannattaa kääntää värikkäämpiin malleihin. Värikäs ei ole kuitenkaan räikeän synonyymi, vaan värikkyyttä kannattaa hakea erilaisien kuosien kautta - ja maanläheisissä väreissä. Hyvin suunniteltu...Suomalaista taidetta rintataskuun