SuitSupply

Hollantilainen SuitSupply on tällä hetkellä yksi parhaista, ellei paras, vaatetoimittaja mikäli etsit laadukkaita pukuja, takkeja, housuja, kauluspaitoja tai muita miesten pukeutumiseen liittyviä tuotteita järkevään hintaan. Suomalaisittain lähin liike sijaitsee Latviassa, mutta suuren suosion syynä on toimiva verkkokauppa.

Verkkokaupan taitaja

Vaatteiden ostaminen verkkokaupasta kuulostaa äkkiseltään Anttilan postimyynniltä, mutta kyseessä on ehdottomasti vaivattomin tapa hankkia laadukkaita vaatteita järkihintaan. SuitSupply on lähestynyt asiaa tarjoamalla tuotteistaan riittävän kattavat mittatiedot, jotka on helppo ottaa ja joiden ansiosta itselle sopivan tuotteen löytäminen käy helposti.

Takkien ja housujen kohdalla on jätetty myös muokkausvaroja, eli hihoja ja lahkeita voi tietyn marginaalin puitteissa muuttaa suuntaan tai toiseen. Takkien osalta suurempi rajoite ovat toimivat hihanapit, jotka asettavat esteettisen rajan hihojen mittojen muuttamiselle.

Jos mitat ovat kahden vaiheilla, suosittelee SuitSupply ottamaan molemmat koot ja palauttamaan huonommin istuvan. Palautus kun on ilmaista, samoin toimitukset jotka ylittävät 150 euroa. Tämä asiakaslähtöisyys on yksi merkittävä tekijä miksi SuitSupply nauttii maailmanlaajuista suosiota klassisesti pukeutuvien parissa.

SuitSupply tarjoaa laajan valikoiman vaatteita

Henkilökohtaisesti olen mieltynyt SuitSupplyn mallistoihin ja ensimmäisenä hankintana tein tummansinisen kaksirivisen puvun, joka istui päälleni paremmin kuin mikään aiempi pukuni. Ainoastaan hihoja tarvitsi lyhentää sentin verran. Puku on ollut monikäyttöinen, sillä olen yhdistänyt takkia myös harmaisiin housuihin.

SuitSupply myy pukujen ja irtotakkien ja -housujen lisäksi mm. smokkeja, päällystakkeja, kauluspaitoja, kaulahuiveja, vöitä, kenkiä, sukkia, hanskoja, solmioita, taskuliinoja, neuleita, laukkuja ja muita nahkatuotteita.

Lue lisää