Sisustussyksy on startattu: Habitare innostaa sisustamaan

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare 2019 avasi eilen ovensa kävijöille. Messut ovat auki sunnuntaihin asti Helsingissä Messukeskuksessa. Tapahtuma innostaa ja inspiroi kodin sisustamiseen ja tuo myös esiin uusimmat trendit ja virtaukset.

Erityisesti uuden suunnittelijasukupolven esiin nostaminen on yksi Habitaren mielenkiintoisemmasta annista. Tämän vuoden tapahtuman teema on Mindspaces – Mielen tiloja. Tällä kertaa Habitaresta löydät entistä selkeämmin eri tuoteryhmien tuotteen samalta aluella, joka on mielestäni selkeyttää messukokemusta.

Näytteilleasettajilta löytyy paljon mielenkiintoisia tuotteita ihailtavaksi ja myös uutuuksia, jotka lanseerataan juurikin Habitaressa. Tämän vuoden messujen ilme yksittäisiä tuoteuutuuksia huomiomatta on kuitenkin hyvin viime vuoden messujen kaltainen esimerkiksi väri- ja sisustusmaailmoiltaan. Edelleen oranssi ja poltetut värit ovat esillä. Signals-osaston kirkas pinkki sekä violetti kuitenkin vievät matkalle tulevaisuuden trendien väreihin. Kouvolan Asuntomessuilla nähdyt vihreän sävyt puolestaan koristi useamman osaston seiniä ja varmasti puuteripinkin suosio on siirtymässä murrettujen vaaleanvihreiden voitoksi.

No nyt on pinkkiä!

Violetit sävyt tulevat taas

Luonnonmateriaalit osastojen esillepanoissa ovat viime vuodesta kehittyneet entistä runsaammiksi ja erilaiset kuivatut heinät ovat esillä viime vuotista monilukuisemmin. Luonnonmateriaalien osalta, osastoilla on nähtävillä yhä useampia tuotteita, joissa painotetaan luonnonmateriaaleja valmistuksen raaka-aineina.

Esimerkkinä mainittakoon Villa & Peite, joka lanseeraa suomenlampaan villasta tehdyt peitteet ja tyynyt Habitaressa. Lisäksi lukuisat luonnonmateriaaleista tehdyt tekstiilit houkuttelevat hypistelemään, kuten Lapuan Kankureiden ihanan lämpimät viltit.

Myös puu on entistä voimakkaammin esillä niin huonekaluissa kuin sisustusmateriaaleissa. Katseeni kiinnitti esimerkiksi Kuja Studion T-bone -hyllykkö, joka virtaviivaisella designillaan ja muunneltavuudellaan varmasti ihastuttaa muitakin. OHTO Nordic Homen Rima-kaappi sai myös aikaan huokauksia.

Lapuan Kankureiden lämpöä syksyyn

Kuja Studion T-bone -hyllykkö pitää sisällään monia kauniita yksityiskohtia.

Muita mielenkiintoisia uutuuksia on muun muassa Emilia Kareninan pupunkorva-baarijakkara Grace, joka on aikuisten versio viime vuonna ihastelemastamme lastentuolista. Samaisella Kuopio Design -osastolla kannattaa myös herkutella Essis Collectionin lasituotteilla ja tutustua uuteen värjättyyn raitalasiin. Uuden sohvan hankintaa suunnittelevalle Habitare on myös oivallinen kohde, sillä useat sohvamerkit ovat esillä uusimpien malliensa kanssa. Mainittakoon muun muassa Iskun uutuudet Babe ja Asuntomessuilla nähty Curve.

Baarijakkara on saanut pupunkorvat

Habitaressa nousi kuitenkin esiin yksi asia, joka ei ole suomalaisissa sisustustrendeissä juurikaan ennen vielä näkynyt. Keraamiset sivupöydät ja -jakkarat ovat tehneet selkeän tulemisen. Maailmallahan näitä on ihasteltu jo tovin – ja tulevaisuudessa varmasti täällä Suomessakin enemmän.

Keraamiset pikkupöydät pistivät silmiin messuilla “uutena juttuna”.

Keraamiset pikkupöydät ovat herkullisia myös useamman kappaleen ryppäässä.

Katso lisää kuvia Habitare 2019 -kuvagalleriastamme:

 

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.