Sinn vahvistaa asemiaan Suomessa – vaikuta valikoimaan

Kaupallinen yhteistyö: Salkari

Saksalainen Sinn tunnetaan laadukkaista rannekelloista, jotka on tehty käyttöä varten. Sinn’in kohdalla puhutaan usein ns. työkalukelloista ja väitteelle löytyy runsaasti katetta, sillä valmistaja tekee yhteistyötä mm. puolustusvoimien ja pelastuslaitosten kanssa.

Sinn’in mallistosta löytyy kelloja myös bisnes- ja juhlakäyttöön, joten kyseessä on kaikin puolin varteenotettava kellovalmistaja – etenkin kun valtaosa kelloista pyörii järkevässä, noin tuhannen ja kahden tuhannen euron väliin mahtuvassa hintahaarukassa.

» Lue artikkeli Baselworldin uutuudesta

Suomalaisittain elimme muutamia vuosia yössä Sinn’in osalta, mutta nyt tilanne on parantunut huomattavasti. Keskisen Kello aloitti kellojen jälleenmyyjänä kesällä ja nyt syksyllä tarjontaa kasvattaa vaasalainen Salkari, joka on päässyt sopimukseen Sinn’in jälleenmyynnistä.

Suosittelemme

Vaikuta Salkarin Sinn-valikoimaan

Tyyliniekan lukijoilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä kellomalleja Salkari ensimmäiseen tilaukseensa sisällyttää. Luonnollisesti pari Sinn’in kaupallista kellomallia on jo katsottu, mutta yhteistyön kautta Salkari haluaa vaikuttaa mitä kivijalkaan ja verkkokauppaan lopulta tulee. Kellomalliston valintaprosessi käynnistyy elokuun aikana Tyyliniekan sisäpiiri Facebook-ryhmässä.

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat