Sinn vahvistaa asemiaan Suomessa – vaikuta valikoimaan

Kaupallinen yhteistyö: Salkari

Saksalainen Sinn tunnetaan laadukkaista rannekelloista, jotka on tehty käyttöä varten. Sinn’in kohdalla puhutaan usein ns. työkalukelloista ja väitteelle löytyy runsaasti katetta, sillä valmistaja tekee yhteistyötä mm. puolustusvoimien ja pelastuslaitosten kanssa.Sinn’in mallistosta löytyy kelloja myös bisnes- ja juhlakäyttöön, joten kyseessä on kaikin puolin varteenotettava kellovalmistaja – etenkin kun valtaosa kelloista pyörii järkevässä, noin tuhannen ja kahden tuhannen euron väliin mahtuvassa hintahaarukassa.

» Lue artikkeli Baselworldin uutuudesta

Suomalaisittain elimme muutamia vuosia yössä Sinn’in osalta, mutta nyt tilanne on parantunut huomattavasti. Keskisen Kello aloitti kellojen jälleenmyyjänä kesällä ja nyt syksyllä tarjontaa kasvattaa vaasalainen Salkari, joka on päässyt sopimukseen Sinn’in jälleenmyynnistä.

Vaikuta Salkarin Sinn-valikoimaan

Tyyliniekan lukijoilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä kellomalleja Salkari ensimmäiseen tilaukseensa sisällyttää. Luonnollisesti pari Sinn’in kaupallista kellomallia on jo katsottu, mutta yhteistyön kautta Salkari haluaa vaikuttaa mitä kivijalkaan ja verkkokauppaan lopulta tulee. Kellomalliston valintaprosessi käynnistyy elokuun aikana Tyyliniekan sisäpiiri Facebook-ryhmässä.

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

2 KOMMENTIT

  1. Olen samaa mieltä Ville. Saksalaisten merkkien marssi Suomen markkinoille on ollut kokonaisuudessaan iloinen uutinen ja mitä olen ymmärtänyt, lisää on kenties luvassa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.