Baselworldin hiljainen yllättäjä: Sinn 6200 WG Meisterbund I

Maailman suurin kello- ja korualan messutapahtuma Baselworld on alkanut ja kellonvalmistaja ovat kilvan esitelleet uutuusmallejaan. Näin ensimmäisen päivän aikana vähemmälle huomiolle ovat jääneet saksalaisen Sinn’in uutuudet, joista kotikatsomosta tarkasteltuna 55:n kappaleen rajoitetun erän Sinn 6200 WG Meisterbund I herätti huomioni.

6200-sarjan esiinmarssi

Sinn 6200 WG Meisterbund I on jatkoa ruusukultaiselle 6200 Meisterbund I -kellolle, joka julkaistiin Sinnin 55:n toimintavuoden kunniaksi vuonna 2016 – ja jonka niin ikään 55:n kappaleen rajoitettu erä myytiin loppuun.

Sinn 6200 WG Meisterbund I
Sinn 6200 WG Meisterbund I

Omaan silmään 6200 WG Meisterbund I on näistä kahdesta mallista selvästi onnistuneempi sen harmonisemman kokonaisuuden ansiosta, joka muodostuu kahvinruskean Guilloché-taulun, 18 karaatin valkokultaisen kuoren ja kauniisti viimeistellyn manuaaliviritteisen koneiston liitosta – jota voi ihailla safiirilasin läpi.

Tummanruskealla nahkarannekkeella varustetun kellon halkaisija on maltillinen 40 millimetriä ja paksuus 9,3 millimetriä, joten se sujahtaa hienosti kalvosimen alle. Sadan metrin vesitiiviys ja antimagneettinen suojaus tarjoavat puolestaan huolettomuutta, jota kieltämättä lähes viidentoista tuhannen euron hintalapun kellolta odottaakin.

Sinn 6200 WG Meisterbund I

Sinn 6200 WG Meisterbund I on ei-niin-tunnettujen kellonvalmistajien kategoriassa esillenostamisen arvoinen malli, vaikka hinta (14.500 €) on normaalin palkansaajan mittarilla ja brändin tunnettuuden osalta korkea. Sinn on luonteeltaan valistuneen kellonkäyttäjän valinta, joka arvostaa saksalaista täsmällisyyttä ja laatua.

Suosittelemme

Kuvat: Sinn

Lue lisää