Ruskeiden hanskojen löytämisen vaikeus

Kylmät ilmat ovat taas koittaneet ja hanskat on kaivettu esiin. Näin on käynyt myös kaupoissa. Ikävä kyllä monessa kaupassa on saatavilla vain mustia nahkahanskoja. Jos omistaa maukkaat ruskeat nahkakengät tai nahkalaukun, kaveriksi haluaisi mieluiten myös ruskeat nahkahanskat.

Esimerkiksi Sokokselta ja Stockmannilta on saatavilla Sauson tyylikkäitä valmiskäsineitä. Harmittavasti nakkisormien omistajalle – kuten itselleni – valmishanskojen sormiosat ovat liian pitkät. Vaihtoehtona on saatavilla Sauson nimen alta myös mittatilausvaihtoehtoja Hämeenlinnassa Liisa Sauson liikkeestä. Mittatilausta tulen ehdottomasti kokeilemaan vielä joku päivä, en niinkään pelkän täydellisen istuvuuden takia, vaan erilaisten materiaalien ja yksityiskohtien takia myös.

Tarpeeseeni vastasi Brothers

Törmäsin kuitenkin paikallisessa Brothers-liikkeessä aika mukavaan malliin, joka nakkisormilleni istui kuin.. hanska.

Ruskeat nahkahanskat @ Brothers

Ruskeat nahkahanskat @ Brothers

Hintaa hanskoilla oli 39,95 €, eikä kyseessä ollut edes alennettu hinta. Päältä nahkaa, sisävuori pehmeää polyesteriä. Viimeistely on yllättävän hyvää tähän hintaluokkaan. Ainoa miinus on uutuuttaan olevien käsineiden hieman pistävä haju. On kiva nähdä miten tämä käsinepari ikääntyy, jolloin todellinen laatukin paljastuu.

Lue lisää