Ruskeiden hanskojen löytämisen vaikeus

Kylmät ilmat ovat taas koittaneet ja hanskat on kaivettu esiin. Näin on käynyt myös kaupoissa. Ikävä kyllä monessa kaupassa on saatavilla vain mustia nahkahanskoja. Jos omistaa maukkaat ruskeat nahkakengät tai nahkalaukun, kaveriksi haluaisi mieluiten myös ruskeat nahkahanskat.

Esimerkiksi Sokokselta ja Stockmannilta on saatavilla Sauson tyylikkäitä valmiskäsineitä. Harmittavasti nakkisormien omistajalle – kuten itselleni – valmishanskojen sormiosat ovat liian pitkät. Vaihtoehtona on saatavilla Sauson nimen alta myös mittatilausvaihtoehtoja Hämeenlinnassa Liisa Sauson liikkeestä. Mittatilausta tulen ehdottomasti kokeilemaan vielä joku päivä, en niinkään pelkän täydellisen istuvuuden takia, vaan erilaisten materiaalien ja yksityiskohtien takia myös.

Tarpeeseeni vastasi Brothers

Törmäsin kuitenkin paikallisessa Brothers-liikkeessä aika mukavaan malliin, joka nakkisormilleni istui kuin.. hanska.

Ruskeat nahkahanskat @ Brothers

Ruskeat nahkahanskat @ Brothers

Hintaa hanskoilla oli 39,95 €, eikä kyseessä ollut edes alennettu hinta. Päältä nahkaa, sisävuori pehmeää polyesteriä. Viimeistely on yllättävän hyvää tähän hintaluokkaan. Ainoa miinus on uutuuttaan olevien käsineiden hieman pistävä haju. On kiva nähdä miten tämä käsinepari ikääntyy, jolloin todellinen laatukin paljastuu.

4 KOMMENTIT

  1. Tervehdys Tommi,
    Jos olet valmis sijoittamaan laadukkaisiin miesten hansikkaisiin, kannattaa pistäytyä Kluuvikatu 1:ssä.
    Hestran liikkeessä on valtava valikoima niin perinteisiä nahkahansikkaita kuin myös ulkoiluun sekä urheiluun sopivia hansikkaita. Valikoima on mykistävä: satoja erilaisia ja -värisiä malleja, joista on oikeasti jopa vaikea valita sitä itselleen sopivaa paria. Mahdollisesti joutuu ostamaan useamman parin omiin tarpeisiin…Tähän liikkeeseen kannnattaa mennä ajan kanssa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat