Road trip – matka Turkuun

Seuraa Tyyliniekan matkaa Suomen kauneimpaan kesäkaupunkiin, Turkuun

Tyyliniekan road trip – matka Turkuun, on 24 tunnin elämysmatka Turkuun ja turkulaisuuteen. Tutustumme päivän aikana useisiin mielenkiintoisiin kohteisiin ja ihmisiin, tyyliä ja ruokaa unohtamatta. Perehdymme turkulaisuuden ytimeen vahvalta pohjalta, sillä matkassamme on hämäläisiä ja karjalaisia, joita isännöi ex-savolainen turkulainen.

Mistä on oikein kysymys?

Tyyliniekan tekijät asuvat ruuhka-Suomen alueella, emmekä näe toisiamme päivittäin tai edes viikoittain. Onkin sanomatta selvää, että yhteiset tapaamisemme ovat odotettuja tilaisuuksia, joissa yhdistyvät työ ja huvi. Koska osa tiimimme jäsenistä asuu Turussa, päätimme kokoontua siellä työn ja vapaa-ajan merkeissä. Onhan Turku sitäpaitsi Suomen kaunein kesäkaupunki.

Työtä matkalla edustaa oman lookbookin kuvaukset, eli haluamme yhdistää hyviksi havaitsemamme tuotteet ja brändit visuaalisesti kiinnostaviksi kuviksi. Se mikä erottaa kuvamme monista muista lookbookeista on aitous, sillä jaikki kuvissa näkyvät vaatteet ja asusteet ovat omiamme.

Huvia matkalla edustavat useat vierailut erilaisiin liikkeisiin ja ravintoloihin. Näistä tulemme kirjoittamaan jälkikäteen mielenkiintoisia artikkeleita blogiin. Voit seurata matkaamme Instagramissa hashtagilla #matkaniekka ja mikäli haluat liittyä seuraamme, olet sydämellisesti tervetullut.

Suosittelemme

Kuvauspäivän kohteita

Turun matka onnistui mainiosti ja vierailimme useissa kiinnostavissa kohteissa päivän aikana, sopivan rennolla aikataululla. Olisihan ollut suorastaan rikos olla nauttimatta Turun kauniista maisemista, kun meitä helli toistaiseksi kesän lämpimin ja aurinkoisin päivä.

Päivän aikana vierailimme mm. Autoliike Marko Sipilällä, josta saimme käyttöömme tyylikkään, ilmastoidun ja pitkän S600 L -mersun, jonka takapenkillä oli herraskaiset oltavat. Työnjako oli luonteva, sillä Jokamiehen päätoimittaja Jukka toimi enemmän kuin mielellään kuljettajana. 🙂

Päivän aloitimme kokoontumalla Tyyliniekan epäviralliseen olohuoneeseen, Herrainpukimon myymälään. Sieltä suuntasimme Sipilälle ja kävimme Turun linnan maisemissa kuvaamassa kauniista säästä nautiskellen. Kuvaussession jälkeen palasimme keskustaan, jossa otimme kuvia Herrainpukimolla ennen Tårgetin maittavaa lounasta.

Lounaan jälkeen pyörimme Jokamiehen tiimi lähti jatkamaan koeajoa ja loput tutustumaan Turun keskustan myymälöihin. Kävelyä tuli runsaasti ja jäätelöä kului, mutta mikäs sen mukavampaa. Vierailimme parissa vintage-liikkeessä, H2Ö:llä ja Pop-up Turku -projektin myötä Forumilla olleissa putiikeissa. Ja joko tuli mainittua, että söimme jäätelöä?

 

Lue lisää