Pohjanmaan Kalusteen Joy: Iloa uudesta sohvasta

Kaupallinen yhteistyö: Isku

Pohjanmaan Kalusteen Joy on yksi Iskun uusimmista tulokkaista sohvavalikoimiin, joka on herättänyt monen ostajan mielenkiinnon uudentyylisen ulkomuodon sekä muotokulmansa ansiosta.  Iskun tuotepäällikkö Tuija Ilvonen kertoo Joyn pyöreiden käsinojien muodon olevan nyt selkeä erottautumistekijä ulkonäöllisesti, joka tuo sohvaan persoonallisen ilmeen. Tuija itse näkee sohvassa kuningatarmaista olemusta ja eleganttia naiseutta. Hän mainitsee myös, että osuvalla verhoiluvalinnalla sohva on jopa korumainen.

Joy-sohva on Iskun tuoreimpia sohvavalikoiman malleja.

Joy on pehmeälinjainen sohva raikkaalla ilmeellä

Sohva on yleisilmeeltään massiivinen, mutta pyöreys tekee siitä sulavalinjaisen. Tämä edesauttaa, että isompikaan sohva ei ole tilassa liian hallitseva vaan pyöreät muodot antavat ilmavuuden illuusiota ympärilleen. Käsinojien pyöreys, kuten myös istuintyynyjen pehmeät linjat tuovat sohvan ilmeeseen menneiden vuosikymmenten henkäyksen. Olemus on kuitenkin tuore, vaikka ripaus retroa sohvassa on mukana. Tällä hetkellä monet markkinoiden sohvat ovat varustettu hyvin ohuilla tai kulmikkailla käsinojilla. Joyn ilme käsinojineen onkin mukava lisä sohvavaihtoehtoihin.

Joy-sohva muotokieli on pehmeää ja pyöreää, mutta ryhdikästä.

Sohva rentoiluun, mutta myös ryhdikkäämpään istumiseen

Joy-sohvassa on erinomainen istuinmukavuus, joka on pehmeä, mutta ei liian upottava. Sohvanistuinpehmusteet ovat vaahtomuovia ja  laadukas jousisto luo ylellisen istumismukavuuden. Kaikki sohvan verhoillut pinnat ovat pehmustettuja, joka tuo hieman lisää viimeisteltyä ja laadukkaampaa tuntua sohvaan kokonaisuutena. Selkänojatyynyt ovat irralliset, mutta eivät käännettävät. Avokulmassa tyyny on kiinnitettävissä vetoketjulla runkoon sen paikallaan pitämiseksi.

Istuintuntuma on pehmeä, mutta ei liian upottava.

Kuvailisin sohvaa loistavaksi löhösohvan ja formaalimman sohvan välimalliksi. Istuimen syvyys on tarpeeksi suuri rentoon oleskeluun, mutta samalla kuitenkin sopiva myös ryhdikkäämpään istumiseen. Sohva on oiva valinta niille, jotka tykkäävät oleskella rennosti sohvalla, mutta kaipaavat kuitenkin hyvää istuma-asentoa.

Joy-sohvassa on useita kokoonpanovaihtoehtoja.

Koosta oma sohvasi moduuleista – muotokulma ihastuttanut suosikki

Joy on monipuolinen moduuleista koostuva kokonaisuus, jossa erilaisia ja erikokoisia osia löytyy valittavaksi jopa valinnan vaikeuteen asti. Joy-sohvan halutuin piirre on ollut muotokulma, joka on raikas tuulahdus sohvien ilmeeseen ja kokoonpanoihin. Muotokulma tarjoaa mukavan pesän ja toimii hyvin esimerkiksi divaanin tai rahin korvikkeena.

Pesämäinen muotokulma on Joy-sohvassa houkutteleva vaihtoehto.

Lisäksi Joy-sohvasta on saatavissa tavanomaisia suoria sohvia sekä kulma- ja avokulmaversioita. Kuvauksiemme harmaassa sohvassa on avokulma. Avokulma on loistava valinta silloin kun kaipaa muutaman lisäistuinpaikan lisää, mutta haluaa säilyttää sohvassa avonaisemman, ilmavamman, ilmeen. Eri moduuleita saa sekä oikea- että vasenkätisinä.

Suosittelemme

Avokulma on ilmava, mutta tarjoaa hyvin lisäistuintilaa.

Verhoiluvalinta vaikuttaa ilmeeseen

Sohvaan on valittavana lukuisia verhoiluvaihtoehtoja sekä kankaisena että nahkaisena. Tuija kertoo, että erityisesti Joy-sohva on houkutellut asiakkaita valitsemaan värikkäämpiä sametteja verhoilukankaaksi ja omasta mielestäni muotokieli toimiikin hyvin samettikankaan kanssa. Kuvauksiemme vaaleanharmaassa sohvassa on Lauritzon’sin kangas hintaluokasta 5. Kankaan nimi on Kajo ja sävy 621. Hankauksenkesto kankaassa on 40 000 martindalea. Kankaan monisävyinen ilme pehmentää sohvaa ja luo siihen ripauksen maanläheisempää tunnelmaa beigen sävyillä vaikka sohvan yleisilme onkin harmaa.

Valitse mieleisesi lukuisista verhoiluvaihtoehdoista.

Verhoilun lisäksi kalustejalkavalinnalla voi vaikuttaa sohvan ilmeeseen. Suipponeva metallinen jalka mustana tai harjatun teräksen värisenä ovat sohvan vakiomallit. Saatavilla on myös massiivitammisia vaihtoehtoja lisävarusteena. Itse pidän vakiojalkoja erittäin onnistuneina: niissä on siroutta ja retrotuntua kuitenkin edelläkävien ja ajanhermoilla. Malliltaan jalat ovat hyvä yhdistelmä sohvaan, jossa rungon ja lattian väliin jää maavara reilusti ja luo myös näin keveyden tunnetta. Lisäksi hyvä maavara sohvan alla helpottaa myös siivoamista.

Nykytrendien mukaisesti, Joy-sohvassa on reilu maavara.

Osta oma Joy-sohvasi Iskusta asiantuntevien myyjien avustuksella

Pohjanmaan Kalusteen Joy-sohvamallisto on Iskun yksinoikeusmyynnissä. Erilaisiin kokoonpanoihin pääset tutustumaan Iskun myymälöissä ja samalla testaamaan Joyn istumiskokemusta. Samalla pääset näkemään myös kaikki verhoilukangasvaihtoehdot. Lisäksi lisätietoa Joy-sohvasta ja sen erilaista moduuleista löydät tuotekortista.  Joy-sohvan puurungollaemyönnetään 20 vuoden takuu.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat