Pirkan Kellon preowned-helmi: Omega Speedmaster Professional Apollo 15 35th Anniversary Limited Edition

Kaupallinen yhteistyö: Pirkan Kello

Olemme saaneet Pirkan Kellon preowned-osastolle harvinaisen keräilykappaleen, joka sopii myös näyttäväksi käyttökelloksi. Kyseessä on NASA:n avaruusohjelmaan kuuluneen Apollo 15 -avaruuslennon 35. juhlavuoden rajoitettu kellomalli – Omega Speedmaster Professional Apollo 15 35th Anniversary Limited Edition. 

Juhlamalli esiteltiin vuonna 2006, jolloin Apollo 15 -avaruuslennosta tuli kuluneeksi 35 vuotta. Omega Speedmaster Professional Apollo 15 35th Anniversary Limited Edition -kellomallia valmistettiin avaruuslennon vuosiluvun verran, eli 1971 kappaletta.

Omega Speedmaster Professional Apollo 15 35th Anniversary Limited Edition
Omega Speedmaster Professional Apollo 15 35th Anniversary Limited Edition

Se mikä tästä mallista tekee poikkeuksellisen näyttävän, on kellossa olevat kultaiset yksityiskohdat. Speedmasterin kellonkehä, vetonuppi ja ajanoton painikkeet on tehty punakullasta, jonka lisäksi kellotaulusta löytyy kultaisia yksityiskohtia.

Tutustu tähän harvinaisuuteen ja muihin myynnissä oleviin arvokelloihimme Preowned-osastollamme, tai piipahtamalla myymälässämme Tampereella osoitteessa Kuninkaankatu 19.

Omega Speedmaster Professional Apollo 15 35th Anniversary Limited Edition 145.0300

Pirkan Kello
Pirkan Kellohttps://pirkankello.fi
Pirkan Kello on Tampereella toimiva kello- ja koruliike, jonka ylläpitämä Aikarauta-kelloblogi kirjoittaa kelloista ja kellomaailman ilmiöistä ajantasaisella kynällä.

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.