Pirkan Kello ostaa, myy ja vaihtaa käytettyjä arvokelloja

Pirkan Kello aloitti tänä vuonna käytettyjen kellojen osto- ja myyntitoiminnan osana muuta liiketoimintaansa. Alku on ollut lupaava.

Syy käytettyjen rannekellojen liiketoimintaan lähtemiselle oli pitkän harkinnan ja asiakkailta saadun palautteen pohjalta tehty, sillä entistä useammin uutta kelloa ostamassa ollut asiakas kysyi mahdollisuutta antaa jokin olemassa oleva rannekello vaihdossa.

Nyt vajaan vuoden kokemus on osoittanut, että tämä maailmallakin kasvava trendi on hyvä tapa laventaa omaa liiketoimintaa. Käytettyjen kellojen kauppa vaatii samanlaista syvää osaamista kelloissa, kuin uusienkin kellojen myynti, jonka lisäksi ostamisen yhteydessä tehtävä kuntoarvio ja tarpeen vaatiessa kellojen huoltaminen on noussut ensiarvoisen tärkeäksi. On sanomattakin selvää, että asiakkaan on saatava rehellinen tieto siitä, missä kunnossa hänen myymänsä kello on ja minkä kuntoinen hänen “uusi” käytetty kellonsa on.

Oletko kiinnostunut myymään arvokellosi? Tarjoa sitä meille, maksamme siitä reilun hinnan.

Asiakkaalle tarjoamme turvaa oman PK Preowned-käyntitakuun muodossa, mikäli kellon oma takuu ei ole enää voimassa. Näin asiointi kanssamme on luotettavaa.

Kolme prewoned-suosikkiamme (30.11.2020)

Bell & Ross BR 03-92 Golden Heritage

Girard-Perregaux Chrono Hawk 49970-11-131-BB66A

Omega Seamaster Planet Ocean 600m Co-Axial Automatic 232.30.46.21.01.001

Suosittelemme

Prewoned-kellotarjontamme löydät kokonaisuudessaan verkkokaupasta.

Pirkan Kello - Aikarauta-blogi

Lue lisää