Pimeys, ystäväni! Kiitos uuden pimennysverhon

Hyvät yöunet ovat joskus koetuksella, erityisesti valoisassa Suomen kesässä. Itsestäni ainakin tulee todella kiukkuinen emäntä, jos en saa tarpeeksi unta tai uni ei ole laadultaan ollut hyvää.  Minulle melua häiritsevämpi tekijä hyviä yöunia metsästäessä onkin valo.

“Hello darkness my old friend” lauloivat Simon & Garfunkel jo 60-luvulla. Pimeys on myös minun unen ystäväni. Kun pimentävät sivuverhot on kokenut hankaliksi ja pimentävät rullaverhot painajaismaisiksi sisustuksen pilaajiksi, otin ilolla vastaan uuden pimennystuotteen, SOLAR Velho -pimennysverhon, joka asennetaan olemassa olevan kaihtimen yhteyteen. Hienoa, että kyseessä on myös kotimainen avainlipputuote! Verho sopii toki mainiosti muuallekin kuin makuuhuoneen pimennykseen, kuten vaikkapa kotiteatteritilaan.

Velho-pimennysverho pimentää tehokkaasti ja osoittautui käytössä todella mieleiseksi.

Perinteiset kaihtimet suljettuna.

Tämän pimennysverhon ostaminen ja asennus kävivät äärimmäisen näppärästi. Ostaminen tapahtuu verkkokaupasta. Tilaamista varten tarvitset ikkunoiden mitat – ja mittaamista varten sivustolta löytyykin helposti ymmärrettävät mittausohjeet.

Tilauksen hankalimmaksi asiaksi muodostui mieleisen värin valitseminen, sillä vaihtoehtoja on jopa liikaakin: värejä löytyy 8 erilaista muun muassa eri harmaan ja ruskeansävyissä. Oma valintani kuitenkin osui pohdintani päätteeksi valkoiseen.

Kun olet syöttänyt mitat tilauslomakkeelle, näet myös suoraan mittatilaukseni tehtävän pimennysverhon hinnan. Sitten kätevästi ostoskorin kautta kassalle maksamaan ja muutaman päivän päästä tilaus odottaa noutamista kotisi lähistöllä.

Asentaminen oli odotuksiani helpompaa. Velho-pimennysverho kiinnitetään ikkunoiden väliin olemassa olevia kaihtimia hyödyntäen. Tuotepaketissa tulevat ohjaavat muovijohteet sekä verholaskospaketti, joka kiinnitetään magneetein olevassa olevan kaihtimen alareunaan.  Asentamiseen en tarvinnut mitään erillisiä työkaluja tai apuvälineitä.

Asentaminen oli yllättävän helppoa ja onnistui näppärästi myös yksin. Paketissa itsessään ei tullut asennusohjeita, mutta ohjeet kuvien kera löytyivät helposti heidän nettisivuiltaan.  Ohjeita seuraamalla verhot oli nopeasti paikoillaan.

Muutama omakohtainen vinkki kuitenkin teille. Muoviojohteiden teippi on todella tarttuvaa, mikä tietenkin on mahtavaa loppukäytön kannalta. Teipin suojamuovia kannattaakin irrottaa vain pieni pätkä kerrallaan, jotta asennus osuu varmasti kohdalleen. Tämän lisäksi kannattaa huomioida, että kaihtimet varmasti mahtuvat kulkemaan ohjausjohteiden välissä. Mikäli asennat ohjauskourun liian sisälle, kittilistan yli, voi lopputuloksena olla, että kaihtimet eivät enää mahdukaan liukumaan ylös ja alas vapaasti kourujen välissä.

Mukana tulleet käyttöohjeet on myös hyvä pistää talteen ja rekisteröidä mieleen, sillä käyttövinkkejä noudattamalla pitää samalla huolen tuotteen pitkäikäisyydestä. Verhoa ei käytössä esimerkki saa ”tipauttaa” alas vaan sen se tulee laskea hallitusti ja hitaasti.

Nyt olen nukkunut pari yötä Velhon kera ja sikeät unet ovat olleet taatut. Mielestäni Velho-pimennysverho on erittäin mielenkiintoinen uutuus pimennysverhomarkkinoille. Tuote on järkevän hintainen sekä äärimmäisen helppo ja nopea asentaa. Tuote on myös laadukkaan- ja kestävänoloinen.

Lisäksi kaikessa yksinkertaisuudessaan, tuote on tyylikäs ja silmää hivelevä valinta sillä tällä pimennysverholla pääsee kerralla eroon kaikenlaisista muista pimennysverhoviritelmistä, jotka saattavat funktio edellä aiheuttaa tyylikkään sisustukseen turhia häiriötekijöitä.

Jos sinäkin kaipaat pimeää, Velho-pimennysverhosta saat hyvän kaverin. Olethan jo myös huomannut, että Tyyliniekan lukijat saavat nyt rajoitetun ajan Velho-pimennysverhoista -15% alennuksen alekoodilla ”Tyyliniekka2017”. Loistava lisäsyy suunnata ostoksille mitä pikemmin.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.