Perheen yhteinen harrastus

Nyt on tullut aika valottaa vähän taustaani, eli itseasiassa kiittää rakasta vaimoani pitkämielisyydestä ja kannustavasta tuesta näihin rättihommiin. Nimittäin karu fakta on se, että ei tällaisesta intensiivisestä harrastusluonteisesta kiinnostuksesta aiheeseen mitään tulisi, jos en saisi kotona täyttä tukea sinänsä järkeville hankinnoille ja tarpeen niin vaatiessa, eli yleensä aina, vaatteiden asiantuntevaa muokkaajaa.

Rakas vaimoni Milanon tuomiokirkon katolla
Rakas vaimoni Milanon tuomiokirkon katolla

Omalla kohdallani esim. takkien hihat vaativat lähes aina lyhentämistä, sillä käteni ovat hieman normaalia lyhyemmät. Sama koskee housujen lahkeita, sekä vaatteiden kavennuksia ja nappien siirtoja. Tässäkin mielessä olen onnekas, että kotoa löytyy henkilö jolta em. muutostyöt onnistuvat ammattimaisella varmuudella.

Toisekseen vaimolleni on kehittynyt varsin hyvä tyylitaju, joten oma pukeutumiseni saa siinäkin mielessä kannatusta. Siihen olen vetänyt rajan, että vaimoni ei minua stailaa, tai edes määrittele mitä vaatteita minun pitäisi seuraavaksi ostaa, mutta olemassa olevien vaatteiden yhdistelmistä saatan kysyä mielipidettä.

Kolmanneksi olen saanut harrastuneisuuteni myötä itselleni hyvän tekosyyn hankkia vaimolle lahjaksi ajattomia ja klassisia vaatekappaleita, jolle olen saanut myös hyväksynnän.

Näin olemme ikäänkuin vahingossa löytäneet yhteiseksi harrastukseksi ajattoman pukeutumisen.

Lue lisää