Onnistunutta ihon hyvinvointia luonnollisesti

Kaupallinen yhteistyö: CHOICE Finland Oy

Kotimaiset luonnonkosmetiikkasarjat ovat rynnistäneet markkinoille entistä vakuuttavimpina. Yksi loistava esimerkki on CHOICE Finland, jonka ihanan kosteuttavat tuotteet saavat koukkuun.  Ihonhoitosarjassa kotimaisuus ja vastuullisuus ovat olleet tärkeät ohjenuorat. Me testasimme sarjan tuotteet, jotka sopivat niin kuivalle kuin ikääntyvällekin iholle.

CHOICE Finlandin tuotteet ovat luonnonmukaisia ja ne eivät pidä sisällään eläinperäisiä ainesosia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläinkokein.  Tuotteet sopivat lisäksi tuoksu-herkille, sillä ne eivät pidä sisällään synteettisiä hajusteita. Sarja on kotimainen ja suomalaiset raaka-aineet sekä suomalaisten työllistäminen ovat olleet tärkeää: tuotekehitys, valmistus, raaka-aineet sekä muotoilu ja visuaalisuus ovat suomalaista. Raaka-aineista kaikki, mikä on mahdollista saada Suomesta, on kotimaista.

Maija Aallas on nainen CHOICE Finlandin takana. Eritoten lasten syntyminen sai Maijan pohtimaan enemmän sitä, miten oman toimintansa kautta voisi toimia vastuullisemmin. CHOICE Finland haluaa edistää omalla toiminnallaan vastuullisuuden, välittämisen ja empatian kulttuuria. Vaikka CHOICE Finlandin tarina on noin 2-3 vuoden mittainen, ylettyy tuotteiden tausta kuitenkin seitsemän vuoden taakse. Sarjan uusimmat tulokkaat ovat ruusuvesi sekä kuoriva naamio.

Pakkauksien kuosin on suunnitellut Eeva Mela Ratialta.

Itse testasin CHOICE Finlandin koko valikoiman tuotteet. Testailun tein useamman viikon mittaisena, jolloin oli oikeasti mahdollista arvioida tuotteita ja niiden vaikutuksia. Miellyin tuotteisiin ja voisin hyvin ottaa ne osaksi omaa arkeani. Tuotteet olivat erittäin kosteuttavia ja pärjäsivät hyvin, vaikka nyt testikaudella olikin käynnissä juuri pahin vuoden aika omalle kuivalle iholleni. Erityisesti ilahdutti, että sarjassa oli saatavilla monipuoliset ja kattavat tuotteet kasvojen hoitoon. Tämä myös antoi ryhtiä ihonhoitoon, kun samasta sarjasta löytyi kaikki tarvittavat tuotteet, puhdistuksesta tehokosteutukseen ja myös silmänympärysiholle.

Tuotteet sopivat niin atooppiselle kuivalle iholle kuin ikääntyvänkin ihon hoitoon. Antioksidantit ja vitamiinit toimivat hoitavina aineina. Testijakson tuloksena ihollani oli aiempaa vähemmän kuivuutta kuitenkin ilman rasvaista tunkkaisuutta. Tuotteet eivät myöskään olleet liian rasvaisia ja imeytyivät erittäin hyvin. Lisäksi on hyvä mainita, että yllätyin tuotteiden riittoisuudesta. Monesta tuotteesta riitti huomattavasti pienempi annostelu kuin useasta muusta aikaisemmin käyttämästäni tuotteesta.  Pääsääntöisesti myös tuoksumaailma oli miellyttävä, hieman makeahko ja hunajainen, mutta missään nimessä tuoksut eivät olleet voimakkaita tai häiritseviä.

Alta voit lukea lyhyesti mietteeni testaamistani tuotteista.  Tuotteista ja niiden vaikuttavista ainesosista löydät enemmän tietoa CHOICE Finlandin tuotesivuilta. Ostoksille kannattaa suunnata CHOICE Finlandin verkkokauppaan. Lisäksi nettisivuilta löytyy lista jälleenmyyjistä. Tuotteita esimerkiksi myydään apteekeissa.  CHOICE Finland on myös mukana vuosittain useissa messu- ja esittelytapahtumissa ympäri Suomen, jolloin pääset myös testaamaan tuotteita kätevästi.

CHOICE 24h Kasvovoide ja CHOICE 24h Sensitive Kasvovoide

Kasvovoiteissa kummatkin tuotteet toimivat hyvin käytössä ja tarjosivat kosteutta koko vuorokauden. Aluksi itseäni pohditutti, että voidetuote olisi sama kellon ympäri – aiemmin olen voiteissa tottunut käyttämään täyteläisempään yövoidetta ja kevyempää päivävoidetta.  Kumpikin voide oli kuitenkin tehokas kosteuttaja yöksi ja kevyellä kerroksella sopiva myös päiväkäyttöön meikin alle sopiva. Itse miellyin enemmän tavalliseen kasvovoiteeseen, koska pidin sen tuoksusta. Sensitive kasvovoide puolestaan sopii erinomaisesti tuoksuallergikoille sekä erityisen kuivalle iholle.  Ei ole vaikea uskoa, että kasvovoiteet ovat CHOICE Finlandin hittituotteita!

CHOICE Seerumi

Seerumi oli hyvä kosteuttaja, ilman tunkkaisuutta, joka joskus seerumeista tulee. Ihoa vahvistavassa ja suojaavassa seerumista löytyy muun muassa hyalurinihappoa ihon kirkastamiseen ja heleyttämiseen sekä vitamiineja ihon rauhoittamiseen.  Tämän seerumin ihanuus on, että se käy hyvin myös huulille ja silmien ympärysiholle. Itse pidin myös tuotteen helposta annostelusta pipetillä sekä hyvästä kyvystä taistella talven kuivuutta vastaan. Myös seerumi kuuluu CHOICE Finlandin asiakkaiden kestosuosikkeihin.

CHOICE Puhdistusgeeli

Myös puhdistusgeeli pääsi suosiooni. Saippuattoman puhdistusgeelin puhdistusteho oli mielestäni hyvä, mutta se ei kuitenkaan kuivattanut ihoa. Puhdistusgeeli piti hyvin ihon epäpuhtaudet kurissa. Tykkäsin myös puhdistusgeelin pakkauksesta, jossa ei tarvinnut kiertää auki erillisiä korkkeja – ja tämä lisäsi käyttömukavuutta huomattavasti!  Puhdistavan, mutta hellävaraisen, puhdistusgeelin pesevistä ainesosista löytyy muun muassa kookossokeria.

CHOICE Ruusu kasvovesi

Ruusu kasvovesi käännytti minut kasvovesien ystäväksi.   Rahoittava ja kosteuttava kasvovesi oli raikas ja eikä jättänyt epämiellyttävää pintaa. Kasvoveden suihkepullopakkaus on myös nerokas, koska kasvoveden kanssa ei tarvitse erikseen ”lutrata” tavaraa ulos pullosta vaan suihkuttelu kasvoille on kätevää. Aluksi juuri helppokäyttöisyys sai minut jatkamaan testailua mielelläni, mutta testin edetessä huomasin, että myös ihoni kiitti kasvoveden käytöstä. Erityisen helppoa käyttö oli myös kaulalle ja dekoltee-alueelle, joka jää usein unholaan ihonhoidossa.  Tuoksu tuotteessa on hento, mutta miellyttävä. Koostumukselta kasvovesi on kevyt ja osana ihonhoidon arkirutiineja kasvoveden käytöstä tuli jopa hieman luksusmainen olo.

CHOICE Duo kuoriva naamio

Naamio oli mukava tuttavuus. Usein kuorivissa naamioissa olen käyttänyt versioita, joissa on kuorivia rakeita – CHOICE Finlandin naamiossa rakeita ei ole. Naamiossa hellävarainen AHA-happoihin perustava kuorinta yhdistyi kosteutukseen, jossa tehoaineena on mustikkauute.  Keskimäärin kuoriviin naamioihin verrattuna tämä erottautui hellävaraisuudella sekä riittoisuudellaan.

CHOICE Sensitive Silmänympärysvoide

Silmänympärysvoide on yksi sarjan ihastuksistani. Mukavaa, että CHOICE Finlandin luonnonkosmetiikkasarja pitää mukaan myös tuotteita silmänympärysiholle! Erityisesti pitää mainita, että tuote on äärimmäisen riittoisa ja vain pieni pisara riittää levittäytymään hyvin tarvittavalle alueelle. Pakkauksen pumppumekanismi on myös käytössä erittäin helppo.  Tämän käytön jälkeen en keksi miksi vaihtaisin johonkin muuhun silmänympärysvoiteeseen.

CHOICE Tehovoide juonteille, ns. Snake Botox

Vaikka tuote on suunniteltu juonteiden silottamiseen, sopii se myös huulille. Tämä tuote jää erityisesti käyttööni huulituotteena, koska se on mitä parhain kosteuttaja huulimeikin alle. Voide on erittäin kevyt ja hyvin imeytyvä – ja tietenkin kosteuttava. Itselläni on ollut haaste saada kuivat huulet näyttämään hyvältä huulimeikissä, sillä erilaiset huulirasvat jättävät huulet aina liian rasvaisiksi ja ilman kosteutusta huulet jäävät puolestaan liian kuiviksi. Tämä tuote ratkaisi tämän haasteen kerta heitolla!

CHOICE Vartalovoide

Vartalovoiteessa yhdistyy keveys erinomaiseen kosteutukseen. Erityismaininta pitää antaa siitä, että voide imeytyy erittäin hyvin eikä jätä rasvaista pintaa. Tästä huolimatta kosteutuskykyä voiteesta löytyy erinomaisesti ja sillä on helppo taltuttaa kuivemmankin ihon haasteet. Vartalovoide pitää sisällään muun muassa viinirypäleensiemenöljyä, mangovoita, hyaluronihappoa sekä kurkku-uutetta.

Testasin myös CHOICE Finlandin hittituotetta, Ruusunmarja balmia, jota tällä hetkellä on loppuunmyyty. Herkullisen tuoksuinen balmi on pakattu biohajoavaan Sulapacin kauniiseen purkkiin. Monikäyttöinen balmi sopii vaikkapa huulille ja kynsinauhoille erinomaisesti.

 

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme.

Lähetämme sinulle kerran päivässä koosteen uusimmista julkaisuistamme. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.