Quantcast

Omega Seamaster Diver 300M Black Black

Kaupallinen yhteistyö: Lindroos

Tänään ranteessa on Omega Seamaster Diver 300M Black Black, joka on nimensä mukaisesti mustanpuhuva sukeltajankello.

Seamaster on Omegan legendaarinen sukeltajankellomallisto, joka tarjoaa eri mallisarjoissa runsaasti vaihtoehtoja vaativalle kellonystävälle. Valmistajan ns. entry level -mallistoa edustava Seamaster Diver 300M on näistä suosituin ja se onkin mallistoltaan laajin. Oma osansa malliston suosiolle on eittämättä brändiyhteistyö James Bond -franchisen kanssa, jonka myötä agentti 007 on luottanut Omegaan kolmen vuosikymmenen ajan Pierce Brosnanin ensimmäisestä Golden Eye -elokuvasta alkaen. Yhteistyön viimeisin hedelmä on titaaninen Seamaster Diver 300M -mallisarjaan lukeutuva 007 Edition.

Seamaster Diver 300M -mallisarjan uusimpia tulokkaita on mustanpuhuva Black Black.

Omega Seamaster Diver 300M Black Black

Black Black on täysiverinen Diver 300M -kellomalliston edustaja, jonka tekniset ominaisuudet ovat kohdallaan. Kellossa on 300 metrin vesitiiviys, ruuvilukittava nuppi, METAS-sertifioitu antimagneettinen Co-Axial Master Chronometer Calibre 8806 -koneisto 55 tunnin käyntivaralla, sekä ranteessa erittäin miellyttävä kumiranneke. Kellon vetonupin käyttötuntuma on tarkka ja ajan asettaminen on vaivatonta.

Omega Seamaster Diver 300M Black Black

Normaalista 42 millimetrin koosta poiketen (tämä on teräskuoristen Seamaster Diver 300M -kellomallien peruskoko) Black Black on puolitoista milliä suurempi. Kellonkuori, kuten myös vetonuppi, heliumventtiili, kellonkehä ja kellotaulu on valmistettu Omegan kehittämästä keraamisesta materiaalista. Myös kumirannekkeen solki on keraaminen.

Suosittelemme

Omega Seamaster Diver 300M Black Blackin kumirannekkeessa on keraaminen solki.
Omega Seamaster Diver 300M Black Blackin kumirannekkeessa on kiillotettu keraaminen solki.

Keraaminen ja mattapintainen kellonkehä pyörii tunnokkaasti vain vastapäivään ja sen kohollaan oleva asteikko numeraaleineen, sekä kello 12:ssa oleva lumetäplä, on saanut antrasiitinharmaan SuperLuminova-käsittelyn. Samaa lumemassaa on käytetty kellon skeleton-osoittimissa, sekä kellotaulun pvd-pinnoitetuissa indekseissä. Tämä yhdessä molemmin puolin heijastesuojatun safiirilasin kanssa tekee ehkä hieman odotusten vastaisesti Black Blackista helppolukuisen, niin valoisassa kuin pimeässä.

Yhteenveto

Omega Seamaster Diver 300M Black Black on miellyttävä tuttavuus, joka tuntuu ranteessa hieman kokoaan pienemmältä. Koska kellossa käytetty keraami on kaksi kertaa terästä kevyempää, tekee se Black Blackista titaanimaisen kevyen ja näin ainakin omaan ranteeseen teräsmalleja paremmin istuvan. Osansa paremman istuvuuden puolesta tekee myös kumiranneke, jonka avulla kello asettuu keskelle rannetta.

Seamaster Diver 300M Black Black asettuu täsmällisesti keskelle rannetta.
Seamaster Diver 300M Black Black asettuu täsmällisesti keskelle rannetta.

Tyylinsä puolesta Black Black on sporttinen vapaa-ajankello, jonka kanssa voi huoletta kulkea missä vaan.

Black Black -mallin suosio on ollut maailmanlaajuisesti vankkaa, joten Suomeen saadut kappaleet ovat menneet nopeasti. Kellomallia voi tiedustella Lindroosin myymälöistä ja sen voi tilata myös verkkokaupasta. Kellon suositushinta on 9900 euroa.

Seamaster Diver 300M Black Black on keraaminen sukeltajankello.

Pähkinänkuoressa

 • Valmistaja: Omega
 • Mallisto: Seamaster Diver 300M
 • Mallinumero: 210.92.44.20.01.003
 • Koneisto: Co-Axial Master Chronometer Calibre 8806
 • Käyntitaajuus: 25 200
 • Käyntivara: 55 tuntia
 • Kellon kuori: keraami (ZrO2)
 • Kellon halkaisija ilman nuppia: 43,5 mm
 • Kuoren paksuus: 14,47 mm
 • Lasi: safiiri (molemmin puolin heijastesuojattu)
 • Vesitiiviys: 300 m (30 bar)
 • Rannekkeen leveys: 21 mm
 • Ranneke: kumi keraamisella soljella
 • Hinta: 9900 €
 • Jälleenmyyjä: Lindroos

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat