Monikäyttöinen aurinkovuode ja muut kekseliäät & käytännölliset kalusteet

Kaupallinen yhteistyö: WIIM

WIIMin aurinkovuode ja muut kekseliäät tuotteet syntyvät Porissa Tommi Karismaan pajalla. Teollisuuden kunnossapitotöiden lisäksi WIIM on tehnyt noin parin vuoden ajan  kuluttajatuotteita monipuolisesti, myös tilauksesta. Monet meistä ovat varmasti joskus pohtineet, kuinka upeaa olisi, että voisi teettää omiin tarpeisiinsa ja mittoihin sopivia tuotteita metallista – ja myös näihin unelmiin WIIM pystyy vastaamaan joustavasti.

WIIM valmistaa kevytmetallista käsityönä erilaisia kodin ja puutarhan tuotteita, myös mittatilauksesta.

Tuotteita uusista ideoista ja mittatilauksesta

Tommi Karismaan WIIM tekee käsityönä lähes mitä tahansa kevytmetallista. Ideoiden kirjosta esimerkkeinä ovat artikkelimme suuri aurinkovuode ja kekseliäs sivupöytä. Porissa verstaallaan Tommilla on mielessä usein enemmän luovia ideoita kuin aikaa niiden toteuttamiseen. Pihatakat, jouluun soveltuvat koristeet, naulakot, kenkätelineet, portit ja ruokapöydän jalat ovat vain osa esimerkeistä, jotka Tommin käsien kautta ovat löytäneet uuden kodin. Jotta ideoista ja suunnitelmista ei varmasti tulisi pulaa, myös talon emäntä innostaa uusien tuotteiden toteuttamisen pariin. Tommi naurahtaakin, että heidän kotoaan löytyy monta erilaista ”prototyyppituotetta”. Uusimpia verstaan tuotoksia ovat terassipenkki ja koristeellisempi pikkupenkki. WIIMin Instagram kannattaakin ottaa seurantaan tuoreimpien ideoiden näkemiseksi.

Piha- ja puutarhatuotteiden lisäksi valikoimissa on muun muassa pikkupöytiä ja erilaisia naulakoita.

Kesäpäivien nautintoa aurinkovuoteessa

Aurinkovuoteessa riittää tilaa nauttia kesäpäivistä monella tapaa. Selkänoja tarjoaa mukavan rennon asennon.

Aurinkovuode on yksi osuva osoitus funktiosta ja idean toteuttamisesta. Kokona 150 x 190 cm tarjoaa mukavasti tilaa kesäpäivän auringosta nauttimiseen. Lisäksi jämäkkä aurinkovuode kantaa hyvin isommankin porukan esimerkiksi illanistujaisten istumapaikkana. Mielestäni aurinkovuode onkin erittäin monipuolinen. Tukeva lankkumateriaali tarjoaa mahdollisuuden kattaa esille vaikkapa aamukahvit tai iltapäiväpiknikin. Porukan yhteisen tekemisen hetkiin myös lautapelit voi ottaa esiin ja huoletta pelata vakaalla alustalla. Käytännöllinen yksityiskohta on selkänojan hyllymäinen osa, johon voi nostaa tarjoiltavaksi vaikkapa pihajuhlien pikkupurtavat ja viilentävät juomat.

Tukevalla aurinkovuoteella on myös tilaa peleihin ja leikkeihin.
Aurinkovuoteen selkänojan laskutasoa voi kätevästi käyttää myös tarjoilutasona.

Materiaalina aurinkovuoteessa on RHS-putkirunko, joka on maalattu hyvin ulkokäyttöä kestävällä uretaanipulverimaalilla. Painekyllästetyt lankut voi kunkin halutessaan sävyttää kotonaan haluamaansa sävyyn tai jättää käsittelemättä. Näin on mahdollista saada juuri oikea sävy sopimaan vaikkapa terassilaudoitukseesi tai valita jokin pirteä iloinen väriläiskä kesän iloksi. Aurinkovuoteen päädyssä sijaisevien pyörien avulla vuodetta on helppo asemoida paikoilleen, mutta jykevää vuodetta ei kannata lähteä nostelemaan yksin, jos aamupuurot ovat jääneet syömättä. Aurinkovuode tässä kyseisessä koossa on 575 euron hintainen.

Aurinkovuoteen puuosat ovat mahdollista käsitellä oman maun mukaan tai jättää puupinnalle.

Lamppupöytä on yksi esimerkki pienkalusteista

Lamppupöydän ilme on ilmava ja kevyt.
Pikkupöydän tunnelmallinen yksityiskohta on valaisin.

Lamppusivupöytä on yksi WIIMin hauskoista ideoista, jossa yhdistyy sopiva laskutaso, kevyt ilme ja valaisin. Mielestäni valaisin on nerokas lisä ja toimii esimerkiksi yöpöytätarkoituksessa loistavasti, koska valo ei pääse häikäisemään. Tason alla oleva lamppu on myös mielenkiintoinen tunnelman luoja. Pöydän runkoa voi lisäksi hyödyntää vaikka lehtitelineenä. Metallirungon lisäksi pöydässä on puinen taso, joka on sävytetty valkoiseksi. Olennainen osa pöydän ilmettä on myös pöytälevy, joka näyttää leijuvan. Tämä keventää pöydän ilmettä ja luo samalla kiinnostavan yksityiskohdan.  Lamppupöydän voit tilata itsellesi hieman alle 70 euron hintaan. Lamppupöydässä, kuten muissakin tuotteissa, on rungon väriä mahdollista muokata sinun toiveidesi mukaiseksi. Pikkupöytää on mahdollista tilata myös ilman valaisinta.

 

Suosittelemme

Lamppusivupöydän voit tilata toivomassasi värissä.
Pöytätason alle sijoitettu valaisin ei häikäise ja luo kaunista tunnelmaa.

Haluaisitko aurinkovuoteen tai pikkupöydän omaan kotiisi? Entä mikä on se metallinen tuote, jota sinä et vielä kaupasta löytänyt? Kannattaa ottaa yhteyttä tiedusteluissa ja tilauksissa Tommiin sähköpostilla tai soittamalla. Tilaustöiden lisäksi monipuoliset kustomoinnit ja modifioinnit onnistuvat helposti. Toimitusajat tuotteille ovat viikosta kahteen, joten nopeat tilaajat pääsevät jo pian nauttimaan omista ostoksistaan.

Lue lisää