Moderni uutuus jouluksi: Joulukuusen alusta alumiinista

Nyt kun joulukuu on saatu käyntiin, on hyvä aika alkaa joulusta puhuminen. Joulu on meille monille perinteiden aikaa. Perinteistä huolimatta on upeaa, että markkinoille tulee aikaamme kuvaavia tuotteita perinteisten tuotteiden rinnalle raikastamaan valikoimia. Yksi tämän vuoden mielenkiintoisista uutuuksista on moderni vastike joulukuusenmatolle, alumiininen joulukuusen alusta. Itse ihastuin tuotteeseen heti ensi näkemältä  ja koristellun joulukuusen kanssa alusta muodostaa upean kokonaisuuden.

   

TI-FA -joulukuusen alusta on tehty kaksi milliä paksusta jauhemaalatusta alumiinista. Alustan halkaisija on 74 senttiä. Muotoilu on ajaton ja pelkistetyn tyylikäs, kuten muutkin TI-FA -tuotteet. Tuote on suomalaista designia Mäntsälästä ja tuotteet myös valmistetaan Suomessa.

Hillitty kolmesta pyöreästä reiästä muodostettu kuvio on hienovarainen ja tyylikkäällä leikkisyydellään tuo mieleen muun muassa talven lumipallot ja joulukuusen koristepallot.  Kokonaisuus on ripaus ylellistä jouluntaikaa. Ulkonäön lisäksi alustalla on myös käytännöllinen funktio. Se suojaa lattiaa sekä helpottaa kuusenneulasten siivoamista.

Suosittelemme

Värivalikoimista löytyy modernit musta ja valkoinen sekä jouluinen punainen.  Valokuvien alustassa on valkoinen mattamainen efektipinta, joka luo omasta mielestäni lumimaista tunnelmaa.

Joulukuusen alustaa ei tarvitse unohtaa varaston perälle joulusesongin ulkopuolellakaan, sillä käyttötarkoituksissa vain mielikuvitus on rajana. Alusta toimii vaikkapa upeana tarjottimena tai laskutasona rahilla, muistitauluna seinällä tai vaikkapa katseenvangitsijana pöytäkoristelun perustana ja keskipisteenä noutopöydän kattauksessa.

Tuotteiden toimitusaika on 1-5 päivää, joten ehdit hyvin tehdä tilauksesi jouluksi ja nauttia modernista lisäyksestä joulun perinteisiin. Lisäksi Avetak Oy:n Facebook-sivuilla on menossa arvonta 11.12.2017 saakka, jossa voit voittaa punaisen joulukuusen alusen itsellesi.

Avetak Oy:n TI-FA -sisustustuotteet ovat ajattomia, moderneja ja tyylikkään pelkistettyjä. Avetak kasvattaa sisustustuoteperheensä valikoimaa jatkuvasti rohkeasti ideoimalla ja hyödyntämällä vahvaa omaa kokemustaan metallialan menetelmäratkaisuista ja valmistuksesta. Ajattomuuden ja laadun lisäksi huomiota kiinnitetään tuotteiden yksinkertaiseen kauneuteen sekä maltilliseen hintatasoon mahdollistaen kestävän suomalaisen designin mahdollisimman monen saataville.

 

Lue lisää